Jag o Skogsmulle!

Vilken helg!!
I fredags drog vi ner till Karlsborg med husvagnen. Vi hittade en mysig camping som vi tillbringade natten på.
På lördagen tog vi det lugnt under förmiddagen. Vi satt vid Göta kanal och mumsade på en varsin glass medan vi tittade på båtar och tokiga cyklister som tillbringade dagen med "Vättern rundan".
På eftermiddagen drog vi vidare till Sandhem utanför Tidaholm. Det var här allt tok började!
För det första så fanns det ingen camping i närheten där vi skulle se "Rebels revenge" så vi försökte hitta en bra plats att ställa husvagnen o det var lättare sagt än gjort. Vi chansade på att vi kunde stå på festplatsen, i alla fall på parkeringen, så vi styrde dit. Väl där så fick vi en chock..... Vi Österbybor som vet hur Folkets park ser ut, tycker nog att den är ganska liten, dock inte i gämförelse med denna!! Fy f*n!!
När vi kom upp dit så steg en kille fram till oss och undrade om vi skulle dit på kvällen, ja sa vi. "Då måste ni ställa husvagnen så långt ner ni kan komma på parkeringen för det kommer bli över 1000 bilar ikväll." Sagt o gjort. Grejen var den att det låg en kohage precis i anslutning så det var inte bara lite flugor där vi skulle stå. Så vi tog med husvagnen igen och letade reda på en annan plats inte så långt bort. Den här gången hamnade vi på "Bryggplan" (haha) som tillhörde ett litet hus med ovanligt många obrutna vita plastdunkar i (hmm, undrar vad det här brygghuset användes till)
Sen blev det god mat och starkdryck, vi skålade i champange eftersom det var min födelsedag :)
Sen gick vi till festplatsen. Det sades att det skulle börja 20, men när vi var där runt 21 snåret så blev vi bland de första tio betalande. Snopet!! Vi pratade med några av bandmedlemmarna och fick då veta att de skulle inte börja spela förrän halv tolv. Så vi bestämde att det skulle bli kaffe med whiskey i husvagnen i stället.
Vid det här laget kände jag att John Blund var på väg.....så det var slutdrucket för min del, men övriga tyckte inte att det var nog.... Hoppas de hade kul och kommer ihåg kvällen :)
Sen gick vi till festplatsen igen. Nu var det lite mer folk som anslutit, men vi undrade var alla dessa 1000 bilar var någonstans (???)
Det slutade med en trevlig kväll framför scenen och faktiskt så var bandet riktigt bra!! Söta var de också ;)
Det var en upplevelse att sova i husvagnen utan el och nästan inget vatten.
Det värsta av allt var att man var tvungen att göra sina behov i det gröna, med kossorna till publik!

Nu ska jag "ladda" för en midsommar i sommarstugan med familjen och lite trav på Hagmyren. Ett ställe med varken kor eller behov i det gröna!

Ha en riktigt skön vecka!




Kommentarer
Postat av: Monica

Grattis i efterskott! Och ha en riktigt trevlig Mid-sommar!

2008-06-17 @ 23:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!