Vilken natt!

Jag har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjorde inatt! Först vaknade jag vid 2 när sonen kröp ner med mig, sen vid 3 då blåsan höll på att spricka. Det värsta var när jag vaknade vid 5 och hade så fruktansvärt ont i magtrakten. Det var inget vanligt magont utan det var någonting annat. "Jaha" tänkte jag, "nu får jag en hjärtinfarkt". Jag har ju läst om att kvinnor kan få symtomen i magen vid en sån..... Jag låg o vred och vände på mig för att försöka hitta en ställning som passade, men det blev bara värre. Jag var på vippen att väcka sambon men då kom jag på att jag fortfarande hade "dunder-suppar" sen gallstensbesvären. Så jag tog en sån. Jag vet att jag blir trött och dåsig av dem, men jag kände att det var en sån jag behövde. Sen gick det över!! Jag somnade igen och vaknade halv sju då det var dags att kliva upp. Men fy vad jag var trött!! Ögonen ville inte vara öppna och det dammade i munnen! Så går det när man tar smärtstillande som heter DUGA!

Jag kom i alla fall iväg till skolan och jag orkade med hela dagen. Mina klasskamrater fick veta vad deras handledare hette som de ska följa på praktiken. Det kändes lite bittert! Men jag kommer ju få göra praktiken sen....

Sen var jag ju till sjukhuset igår. Det gick bra! Dietisten trodde inte att jag skulle närvara, men det gjorde. Sen skulle jag lämna tillbaka dem hemska sopporna.
Hon blev imponerad av mig när jag hade "löst" dieten själv och hon kollade också upp om Naturdiet var godkänd och så. Det var skönt att höra!
Efteråt så åkte jag till Gränby och klippte håret. Så nu är jag "snygg" igen. Som vanligt så skaffade jag mig en frisyr som man måste tvätta, föna, platta, vaxa, spraya mm innan jag kliver utanför dörren :)

Lite senare idag ska jag o sonen iväg till min minsta kusin som fyller år (på fredag, men kalaset är idag). Sonen gillar honom väldigt mycket :) och jag gillar att träffa mina mostrar med familjer. Så det ska bli kul!
Nu ska jag fixa ihop en mumsig kycklinggryta och vänta på att min syster kommer tillbaka med sonens bilbarnstol.

Ha en fortsatt bra dag!



Kommentarer
Postat av: Jenny J

Imorrn får jag veta om det löst sig,we´ll keep in touch!

2008-09-10 @ 00:55:23
URL: http://thegirlwho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!