Snart börjar nedräkningen!

Näst sista dagen på det här året är snart över! Jag tillbringar den till att städa. Imorgon väntar jag gäster, närmare bestämt 10 stycken! Det kommer bli jättekul! På morgonen ska vi enligt tradition iväg ut i skogen o grilla, äta ärtsoppa och ha det mysigt! Det hade ju inte gjort nåt om det varit snö och minusgrader, men det kommer väl hoppas jag!
Igår var vi bjudna på champagne/mingel/inflyttnings party, men det blev inget för jag tillbringade kvällen med att jobba! Lika bra det så jag fick använda orken till att städa!

Nu ska jag ta en kopp kaffe med mamma innan jag fortsätter städa!

Ha en skön dag!



Sötsugen?

http://www.youtube.com/watch?v=s7pAr1KpRqk




Örongodis :)


http://www.youtube.com/watch?v=FnoW-xQ_eYA



Spara!!!

Nu är det bara att lägga undan alla pengar som blir över! 2009 fyller mamma 50 och brorsan 30, så de har bestämt att vi ska ut o resa då! En dröm kommer att gå i uppfyllelse!! Vi ska åka till Florida!!!! Fan vad jag längtar!!!!                                          
                               image1



Vad ungar kan stöka till!

Jag städade så fint här hemma igår, ja det var fint tills syrrans pojke och brorsans två barn kom! Snacka om att vända upp o ner på huset! De vände inte bara upp o ner på Hampus rum, utan de fortsatte på nedervåningen! HU.... Så det var bara att börja om från början!! Jag vet på ett ungefär vilka leksaker Hampus leker med, så de ligger i en låda i hallen. Men när de andra kom så ville de leka med ALLT och det är inte lite saker jag pratar om! Men de hade kul, det är huvudsaken!

Pga av barnen så blev det ingen promenad igår, fy skäms! Men jag är ledig två veckor till så gott om tid finns det! Förutom idag då jag ska jobba! Ska bli skitkul att träffa mina gamla jobbarkompisar, bara det gör att det blir en fröjd att gå dit!
Nu blir det frukost, sen ska jag umgås med sonen eftersom han förhoppningsvis sover när jag kommer hem ikväll!

Ha en bra dag!




"Vinterpromenad"

Idag ska jag ta en låååång promenad med Dimon! Båda jag och hunden behöver verkligen det nu! Jag har nog aldrig känt mig så trött, fast jag är ledig. Så långpromenader hjälper nog :)

Snart hoppas jag att kallelsen till överviktsenheten kommer. Jag har passerat patientgarantin för länge sen! Men jag läste i UNT att det var väntetid på 6 månader för att få komma in, iof har jag passerat det också. Men jag har lite överseende eftersom det är helg. Det ska bli så otroligt skönt att få hjälp med mitt problem, så jag för en gång skull får må bra!

Nu ska jag och Hampus gå över till grannen och äta frukost. Bortskämda :)



Heej!

Nu hittar ni mig här! Jag kände att jag behövde förnya mig lite, kanske växa upp en aning! Så jag följer med min bloggvän :)
Just nu orkar jag inte skriva så mycket, men jag är tillbaka imorgon igen!

Good night.....zzzzz



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!