Vara glad åt det man har!!

Jag kan ju säga att man tänker efter både en och två gånger när man ser det man gör på ett barnsjukhus!
Alla hans utbrott är nog en "fis i rymden" i jämförelse med vad föräldrar till sjuka barn går igenom!! Man får se ganska mycket!
Gissa om jag är glad åt att jag har en frisk och kry son!?!?!

Imorgon blir det galej!!! Fröken som ska gifta sig kommer få kul!! Jag tänker inte tala om vad som kommer att hända, det gör jag på söndag, men jag vet att det kommer bli hur bra som helst!!! :)

Ha det bra så länge så hörs vi på söndag!!



Separationsångest!

Jag måste säga att det är en aning tufft när barnen och deras föräldrar blir utskrivna från sjukhuset! Speciellt när dem varit där ett tag och man har börjat lära känna dem lite. Men det här är ju en sak som jag måste jobba på! Man kan ju inte gå o "kära" ner sig i alla gulliga barn :) Hur skulle det se ut!
Det är till och med så att när man ser dem allra minsta, kan man känna lite sug efter ännu en knodd här i huset! Fast det försvinner ganska snabbt när jag kommer hem och inser att min 4-åring är inne i en trots-period!! Eller kanske man ska säga "UTBROTTS-period". Han kan ju bli helt galen!! Det är nästan så man måste gå ut, för man vet aldrig vad han kan hitta på!
Hans mormor har kört med att han ska vara rädd om hjärtat, för det är inte nyttigt att bli så arg som han blir! Sist hon sa det åt honom så sa han: "Jag har ett stort hjärta!!!" :) Han menade nog att det inte gör så mycket att han blir arg, för det finns så mycket att ta av!
Det kan jag i och för sig hålla med om! Dem stunder han är min lilla Hampus så är han hur go som helst!!
Men just nu vill jag bara att utbrotten ska försvinna och att han lyssnar på vad mamma o pappa säger!

Nu ska jag göra sonen klar för sängen.....imorgon är det "upp-med-tuppen" igen!




Kors i taket!!

Lilla jag som är så himla bekväm av mig har valt att åka kollektivt! Och vet ni vad? Jag förlorar ungefär 2 HELA timmar på det!! Helt otroligt!
Resan till UAS tar ca 1 timme o 20 min. Från att jag lämnar barnsjukhuset och till att jag svänger in på gården tar det 2 timmar! Jag tror jag måste ta mig en riktig funderare på om jag verkligen skulle kunna arbeta på UAS.... Stackars sonen blir ju större delen av sitt liv på dagis! Jag lämnar honom 5:45 och han blir hämtad 17:10 om jag jobbar dag (då räknar jag på mina tider, inte pappas för han vet man aldrig med). Det är väl inget liv för min lilla 4-åring (snart 5)!
Det är ju tur att det bara är en praktik jag har nu!! , ett arbete med mindre restid är vad jag ska ha! I alla fall tills sonen blivit större!

Nu ska jag snart packa väskan för att sätta mig i en sån där bakteriehärd (bussen menar jag)

Ha en bra dag



Tänk att det ska vara så svårt.....

......att bära upp dammsugaren och sängborden som har stått hopskruvade i köket hela helgen!!
Jag vill ju att det ska bli klart och fint i sovrummet, men det tar emot!
Jag går till grannen och dricker kaffe i stället, så kanske det händer grejer senare.



Så vidrigt!!

I tidigare inlägg skrev jag om min son som drog på sig maginfluensan..... Igår var han som vanligt igen! Han har inte riktigt kommit igång med maten, men det förstår jag! Det var i alla fall i måndagsnatt han började med det här som jag har snudd på fobi för, kräkningar!
Det konstiga är att min kära sambo började igår kväll!! Hur många dagar efter som helst! Märkligt! Men nu är han på benen igen och undrar om kaffe är bra för magen :)

Idag blir det till att stryka gardiner för fulla muggar! Nu ska det bytas i varje fönster!
Ikväll är vi bortbjudna på smörgåstårta hon "svär-mormor" som fyller år imorgon. Mumsigt!!

Ha en bra lördag!!



Vilka ideér!!

Jag skulle byta ut julgardinerna idag tänkte jag! Jag började med hallen och fastnade!! Färgen på gardinerna passade inte väggen, så vet ni vad jag gjorde?? Jag målade om :) Haha!! Jag kan inte låta bli att skrata åt mig själv!
Det grisrosa förvandlades till vitt!! För det var den enda färgen jag hade hemma som passade. Får jag för mig att byta igen så är det i alla fall grundmålat :)
Så nu ska jag stryka mina lila gardiner!!



Mina nya sängbord

Idag ska jag slåss med IKEA beskrivningar :) Alltid lika spännande!! Jag är i alla fall ensam så jag slipper ryka ihop med någon!!       
                   
R gillar inte dem här riktigt för det finns inga lådor, men jag tycker dem passar perfekt i vårt sovrum så jag struntar i funktionen :)
Det slog mig att ni inte sett sovrummet efter att jag målat om och grejat, så kanske att jag lägger in lite bilder senare!

Sen måste jag bara säga att det hjälpte att bråka med CSN och skolan :) Pengarna kommer på måndag!! Inte en dag för tidigt!!



Dyr resa.....

....innan man ens kommit iväg :)
Vi tog en chansning och drog iväg till stan trots Hampus dåliga mage. Anledningen var att vi var tvungna att vaccinera oss med twinrix (den första av 3, behöver en till innan resan). Sen fixade vi passen och det är ju en historia för sig! Haha!! Jag tror min son kommer få sig ett riktigt gott skratt åt fotografiet som hamnar i passet, när han blir äldre! Han var sååå arg!!! Nyvaken o allt! Kanske att jag delar med mig av det när vi kan hämta dem!!
I alla fall blev det en dyr resa idag! Passen kostar 400:- per styck..... Vaccinet tror jag det var 580:- styck..... Ja o då ska det vara 2 sprutor till innan vi är "klara".... Men det är ju skönt och veta att man slipper oroa sig över hepatit. Sen ska vi väl ta en till spruta, den mot "turist-diarré". Den tar jag med glädje!

Sen hann vi ju med en tripp till IKEA och shoppade upp mitt presentkort på 1000:- Underbart kul!!! Så nu har jag ett sängbord på varje sida av sängen och massa lampskärmar.... plus lite annat skrot som behövdes!
Det är såååå kul att handla när man får det gratis :)
Mer presentkort till folket!!



Får man göra så här?? Jag blir galen!!

Jag sitter och väntar på att jag ska få mina pengar från CSN.... men ser inte skymten av dem!!!
Jag vet inte hur många gånger jag har varit i kontakt med CSN och skolan... för skolan måste ju meddela att jag börjat studera och jag lämna studieförsäkran. Vilket jag gjorde 5:e januari!
Det blev nåt strul mellan skolan och CSN för intygandet gick aldrig fram.... *grrrr* Så jag ringde skolan och kollade vad som händer. Dem ringde CSN igen och allt skulle vara klart! Pengarna skulle komma senast igår! Mmm....visst!!
Jag ringde CSN igen och fick veta att jag tydligen ska studera hela terminen.... 5 veckor är väl för f*n inte en hel termin!! Då stämmer det inte med min ansökan och 100% blev helt plötsligt 50%
Det är tydligen meningen att jag ska leva på min kära pojkvän!!! Stackarn!! Tror dem att jag är gjord av pengar? Det kostar ju en del att ta sig till och från Uppsala också! Kanske tur i oturen att sonen är sjuk!!

Nu ska jag städa och göra mig av med lite aggresioner!!

Ha en bra dag!



Ingen ordning alls!

Idag har det inte blivit mycket dator-tid!
Först blev det en sovmorgon......tror jag behövde ta igen lite efter natten före! Sen ringde mamma och ville att jag skulle gå hem till henne och kolla hur syrran mådde, för hon var tydligen dålig i natt. Så då kanske jag kunde hjälpa henne med William......Självklart! Syrran var halvdöd och William roade sig själv i spjälsängen, så han följde med mig hem så syrran fick vila.
Vi hann bara hem till mig så kräktes han också!! Satans sjukdom!!
Hampus har varit väldigt pigg idag, dock har han inte kommit igång med ätandet så vi är hemma imorgon också! Jag vet hur svårt det är att bli av med kräksjukan på dagis så jag vill inte att vi är orsaken!

Imorgon ska vi vänta på att pappa jobbat färdigt, sen ska vi in till Uppsala och fixa pass. Vi passar även på att vaccinera oss mot hepatit... Lika bra att få det gjort!

Sen måste jag bara berätta om min lilla son som bara blir större!! Jag vet inte var han får allt från, men man kan inte låta bli att skratta åt honom ibland. Helt plötsligt så fick han en "fett idé" idag :) Han skulle dricka saft!!! Hahaha!! Han är så rolig! "Fett idé" är ju ingen fras vi använder oss av här hemma, så jag vet inte jag!! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen o mysa med mitt hjärta innan han somnar!

Sov gott mina vänner



Sympati-sjuk

Jag har också känt mig lite krasslig idag. Inte för att jag är sjuk, utan för att jag har varit vaken hela natten och hållt min kräksjuke son sällskap.
Han och jag har delat på soffan och har precis vaknat från vår "ta-igen-sömn" Just nu sitter han i badet och försöker värma upp sig..... Lillplutten!

Jag själv ska ta o steka lite "radhusbiff" (höll på att garva ihjäl mig när svärmor sa det)
Vet ni vad det är?



Tror det är lugnt nu.....

Hoppas hoppas hoppas!! För nu vill jag sova! Sonen sover som en stock o har nog tömt hela kroppen!
Det tar på krafterna, både för mig o sonen!
Han var lite rolig nu i natt, för jag sa att jag skulle åka ner o handla dricka till honom sen. Då sa han att det skulle pappa göra för han var inte så duktig! Haha! Det lönar sig att springa med hinken framför ansiktet på honom :) Gokillen!!

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan o vila en stund, kanske hålla en tumme för att det är över nu!!

Natti natt!



Då var det dags igen!!

Jag har varit vaken sen 1 och "hjälp" min son att kräkas...... Det finns inget värre!! Jag kan inte slappna av för fem öre, utan är snudd på livrädd att han ska kräkas på golvet eller i soffan. Jag kan ju säga att jag hellre samlar upp det i en hink!! Hua vad äckligt det är!!
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe så jag orkar.....för färdig är han nog inte än. En gång i halvtimmen ungefär får man passa på honom. Sen finns det väl en risk att om jag somnar så "missar" jag att ringa sjukhuset i tid och tala om att jag inte kommer idag....

Hoppas alla ni som läser det här har haft en riktigt skön natt med mycket sömn :)



Tack alla....

......för gratulationerna! Det värmer och era komentarer peppar för att medverka nästa år igen!
Jag har varit med 4 gånger och är hur glad som helst att jag hamnat med det gäng jag har! Dem är hur duktiga som helst och är ALLTID med på pallen! Så dem här släpper jag inte i första taget! :)
Sen är det en speciell stämning veckorna innan knut.... Vi träffas och bygger, syr, pratar, skojar, ibland slinker det ner en öl eller två..... Förväntansfulla, kanske lite nervösa..... Ja, en härlig stämning helt enkelt!!
Nåt år så var vi hemma hos svärföräldrarna och byggde. Hampus var kanske 2 år, så det var full fart! Han såg ju hur vi sydde, klippte och limmade, så inte ville han vara utanför!! Han smög in på farmor och farfars sovrum med en sax och stilade om gardinerna och lakanen i sängen :) Det lilla busfröet!!
Minnen får man också med sig !!



En dag som alla andra!

Nu är man tillbaka igen! Klev upp halv fem efter att ha legat o tryckt på snooze-knappen en halvtimme.....*gäsp* Jag ville bara ligga kvar o mysa med min älskling....men inte har man sån tur heller! Fast jag var inte alls lika trött idag som jag var förra veckan! Kan kanske bero på att jag gick o la mig strax efter nio igår :) Det blev ju inte så mycket sova natten till söndag, kan inte förstå varför!
Imorgon ska jag åka kollektivt! Helt otroligt att jag.....Lee....tänker sätta mig i en buss för att sen ta tåget in till stan! Allt för att spara pengar (pengar jag inte ens har pga tröga csn o skolan) För pengar behövs det i mars när vi flyger till en härlig och välbehövd semester :)

Nu ska jag invänta hjärtat som kommer hem med dem frysta fiskpinnarna så jag kan kocka ihop en "härlig" middag. Hmm...den kan man ju leta efter!!!



Lite fler bilder

Jag snodde lite bilder av min svåger på facebook :)

Här ser ni hur vi bygger våra masker


Kapten Krook aka Peter


Här ser man hur skeppet är upplyst! Tjusigt!!


Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig redo för ännu en "gå upp mitt i natten" dag!

Ha det bra!



Plötsligt händer det!!

Gissa vilken placering vi hamnade på?!?! Thats right!! VI VANN!!!
Hela juryn var eniga om att vi skulle vinna! Det känns så otroligt bra att äntligen hamna högst upp på pallen!
                     
T.o.m Tingeling fick vara med.....hon cirkulerade runt korgen i masten! Hur bra som helst!
                     
Behöver jag säga nåt mer? :)
Hur vi såg ut får ni se sen.....för kameran låg i min ficka :)



Nån som vill sälja en rygg till mig?

Jag har suttit större delen av dagen vid symaskinen, det gillar inte miin rygg! Det har den aldrig gjort och jag vet inte vad jag gör för fel!?! Det blir alltid så, speciellt den här tiden på året!!
Men nu är allt klart! Det är alltid lika skönt att få någonting slutfört och jag är väldigt nöjd!! Jag o R kommer vara så fina :) Färgvalet ska vi inte prata om, för det är inte jag som valt! Det var bara till att ta det som var ledigt.......jag visar bilder sen! Kan ju säga att färgerna (speciellt mina) inte passar in i temat, men det är samtidigt lite kul!
Imorgon hinner jag nog inte blogga för vi ska träffas redan vid 11 och köra ut "grejerna" (en aning hemlighetsfull igen) Och imorgon ska vi vinna!!! Det bara är så :)
Så nu ska jag återta ryggläge och kolla på psykofilmen "Saw 5"..... Ja, jag är en sån som gillar att titta på sånna filmer! Kan inte förstå varför för jag är ju absolut inte en sån människa! Däremot så vet jag att det "bara" är på film :)

Som dem säger: "Second place is the first looser"
Så......Wish me luck tomorrow!!



Vilken tur jag har.....

.....som har en sådan snäll och omtänksam son!
Jag hällde upp en andra kopp kaffe nu på morgonen (inte bra för magen, jag vet) och då säger min son: "Sluta dricka kaffe innan du blir sjuk!!" Han är för go som tänker på sin mamma!

Nu ska jag sätta mig på golvet i hans rum och bygga lego med honom! Kan det bli bättre? :)
                                                        



Hemlighetsmakeri....

....på hög nivå bedrivs just nu! :) Anledningen är ju att ingen ska veta vilka vi är under våra masker!
Jag blev precis klar med kläderna jag o R ska ha på oss på lördag, så nu är det bara lite finlir kvar. Men det är fort gjort!
Vi var ner till "samlingslokalen" nu på kvällen och kollade in det sista på vårt STORA bygge! Det blir så fint!!! Vi bestämde lite om lördagen vad som ska hända och så. Vi kommer äta en supergod middag bestående av thailändsk mat innan det börjar bli dags att göra oss klara för tävlingen! Det här är ju som att vara ett barn på julafton!
Så spännade!
Nu ska jag gå och sova, så jag orkar göra klart allt imorgon!

På söndag lovar jag att lägga in lite bilder på vårt hemlighetsmakeri! Då även avslöja vilken pallplats vi får, för där kommer vi hamna (som vanligt) :P

Vi höres!



Mitt hjärta

                                       Min underbara älskling     
          

Nu får jag väl bassning för att jag har lagt ut en bild på honom :) Men jag kan ju inte låta bli för han är så fin!!!



Panik!!!

Jag gjorde ett tappert försök att sluta röka idag......men nej!! Jag fixar det inte! Min stackars familj blir ju lidande av mitt humör, så det var bara att "börja" igen!

Annars är det väl bra på alla fronter! Igår så fick jag en väldigt positiv överraskning! Jag o R var ju ifrån varandra ett tag och jag sa ifrån att följa med till Thailand i mars under uppehållet. Sen hittade jag tillbaka och kände mig väldigt deppad över mitt beslut.... Men jag har ju världens bästa svärmor så hon fixade så jag kunde följa med! Så nu blir vår "lyx/kärleks-resa" av :) Det ska bli hur mysigt och kul som helst!!!

Nu ska jag bädda rent i sängen och fortsätta med min systuga.... För imorgon har jag ett kvällspass och då blir det ingenting gjort!



Dålig idag!

Det blir inte så mycket bloggande nu den här veckan..... Jag går ju upp tidigt och när jag kommer hem ska det lagas mat, grejas med knutbygget som ska vara klart på lördag (då vi för övrigt ska ta hem första priset :))
Så ni får stå ut med det den här veckan!
Vi är precis hemkomna från Gimos knutmasso..... Hmm..ja, jag vet inte! Jag tycker inte att det är så bra! Större delen av arrangemanget består av knutgubbar som har klätt på sig en ful gardin och en billig mask.....å inte att glömma den där burken med starkare grejer i..... Inte riktigt min och jag tror att större delen av Österby håller med mig! Det är ju inte direkt en tillställning för barn!! Fast jag kan nog rekommendera Österby i så fall!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen o vänta på att klockan ska ringa 4 (!!!!!) *jäsp*

Nittinatt mina nattugglor!



Första dagen!

Är precis hemkommen från första dagen på praktiken.... å jag är sååå trött! Inte för att det var jobbigt på stället utan pga klockan som ringde 04.00 i morse!! Hua!! Hur ska det gå?!?
Hampus vägrade vakna så han fick lägga sig på en madrass när vi kom till dagis.....trött kille :)
Ja, praktiken var det! Många har undrat om jag skulle klara av att jobba med sjuka barn och jag har svarat att jag inte vet! Men nu vet jag att jag skulle passa utmärkt på den här avdelningen i alla fall. Det är en kirurgiavdelning och dem flesta barnen stannar inte så länge, så man blir inte så fäst vid dem. Så det kändes ju bra! Däremot så när jag skulle gå hem så mötte jag ett par med en cancersjuk dotter som inte alls såg speciellt pigg ut......då knöt det sig i magen direkt!! Jag hade kunnat börja gråta på plats! Men höll mig! Detta klarar jag inte! Dem har ju inte för hela världen förtjänat att få en sådan sjukdom som man kanske inte kan bota..... På den här avdelningen blir ju dem flesta friska och kan åka hem ganska snabbt! Vilken orättvis värld det här är!!

Nej, nu ska jag klura på ad det ska bli för god middag, bara för att få annat att tänka på!

Ha en bra dag!



Evig väntan!

Jag sitter här hemma o väntar på att hjärtat ska ringa så jag kan åka o hämta honom. Jag vill ju ha hem honom nu så jag har någon att gosa med!! Men klockan är ju inte så mycket än, så jag får nog gå o ta en stödvila!
Sonen ligger tryggt o sover hemma hos mormor!

Imorgon är det systuga som gäller! Jag ska hämta syrrans maskin så jag slipper sy för hand! Då hade jag iofs varit tvungen att börjat för ett halv år sen :)
Men nu....sängen!!

Natti natt mina vänner!



Nu är det bäst jag passar mig :)

Jag lovar att försöka sluta svära Monica :) Inte någon bra förebild jag heller :) (kolla in hennes komentar i förra inlägget)

Idag har det inte blivit så mycket gjort som jag hade velat.....
I morse körde jag älsklingen (ja, jag stannar) och styvfar till Alunda, för nu var det dags för brorsans svensexa! Mmhm! Det var det värsta jag sett!! Stackars karl!! Jag är inte riktigt säker på vad som skulle hända under dagen så jag berättar imorgon när jag blir uppdaterad.
Efter det så skulle det ju sys kläder.....men jag kände att jag inte riktigt var kapabel för det idag! Feber, hosta och snuvig (å ingen nässpray så långt ögat kan nå)
Så jag har legat o vilat hela eftermiddagen.....nu ska jag orka byta om (utan att frysa ihjäl) och åka till svärmormor och bli bjuden på hennes underbara mat!! Tacka vet jag husmanskost och mormödrar!! Dem kan dem!!

Hoppas ni får en lugn o skön lördag!!
Jag lär ju kliva upp mitt i natten och hämta dem där som jag körde iväg imorse......men inte gör det nåt! Bara jag har hjärtat på hemmaplan så är jag nöjd!



Fan vad jag är bra!!

Kom precis hem från knutbyggandet och allt har gått över förväntan! Jag o R var dem som började med våra masker sist, gissa vilka som blev klara först :) Nu är det bara kläderna kvar som ska sys, det tänkte jag börja med imorgon så jag slipper stressa. För på måndag börjar praktiken o med den tidiga mornar! Så jag anar att jag kommer vara trött!

Nu ska jag ta fram min andra kreativa sida och frisera min kära sambo, för han ska ut på galej imorgon! Spännande! Vad, kan jag inte tala om förrän imorgon :)

Förresten! Jag mår lite bättre nu :) Det kommer att ordna sig!! :)



Än har jag inte krypit in i mig själv....

Jag springer runt som en tornado här hemma och plockar bort julen, allt för att få nåt annat att tänka på! Jag lovar att tala om vad det handlar om när jag vet.....öööh....det där lät ju bra!
Trött som en....ja, jag vet inte vad!! Skulle behöva vila, men då springer tankarna iväg.....och det orkar jag inte just nu!
Inte nog med det så är jag förkyld och har en sån djävulsk hosta! Det är som vanligt när jag är sjuk! Lungorna får sig en omgång.....ont gör det!! Det låter väl bra?!

Nej, nu ska jag leta reda på jullådan och stoppa ner alla tomtar i den igen! *snyft* Som man har jobbat för att få det julfint här hemma och så ska det ner ganska snart igen!! Jaja!! Det går fortare att stoppa ner än att ta fram grejerna!



"God morgon"

Allt annat än god är den! Det har varit den värsta natten i mitt liv.......jag orkar inte ens ta upp varför det har varit det!

Idag blir det inte många knop.....ska på ett möte, annars tänker jag bara krypa in i mig själv och reflektera....
Jag kanske, eventuellt, maybe återkommer under dagen......beror på vad huvudet säger
Hoppas ni får en bra dag!!



Då var det gjort!!!

Nu sitter den där, den lilla djävulen som kommer göra livet lite lättare :) Så skönt att få det avklarat.....å inte var jag gravid heller...tur det!! Passade även på att lämna lite cellprov, så jag är 100 % säker på att allt står rätt till!

Lite senare ska jag åka och planera lite hyss för den som kommer få mitt efternamn i februari.....jag nämner inga namn :)
Hmm.....tror inte hon läser min blogg!
Men, men! Planeringen är nästan klar och det ska bli så himla roligt!!! Jag tänker inte tala om när det blir eller vad vi ska göra, utifall att!

Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha :)



Aj aj aj!!

Snart bär det av!! Hur kan man utsätta sig själv för smärtan jag kommer känna idag?!
Jag uppdaterar er senare om mitt misserabla liv :)
                                            
Hur kan den där grejen vara såååå bra??



Kontorsnisse!

Idag har jag känt mig som en receptionist! Har blivit mycket samtal hit o dit, papper som ska skrivas på, tider som jag behöver inför praktiken.... Ja! Sen ska det skrivas meritförteckning/CV/ansökningar till imorgon då jag ska till af..... Jag vill verkligen inte vara där, men vad ska man göra!?! I och för sig har jag alltid hittat jobb utan deras hjälp, så det blir väl samma sak nu hoppas jag!
Sen fick jag ett nummer till ett jobb som jag antagligen kommer ringa på.... Men jag kan ju inte börja förrän om 5 veckor då praktiken är klar! Lite klurigt läge just nu!

Imorgon ska jag även sätta i den där förbannade spiralen! Ajajaj!! Det gör ju sååå ont! Jag kan redan nu ana smärtan jag kommer känna imorgon!!
Jag får ju inte bli gravid nu när jag gjort den här operationen.....allt jag äter behöver min kropp själv, så det är nog inte så bra med ett litet liv som snor allt :)

Nu ska jag laga lite mat så vi kommer iväg till knutbyggandet senare!!

Ha en bra dag :)



Segis :)

Idag har jag varit allt annat än pigg! Mesta delen av dagen har jag tillbringat på soffan.... det kan man väl få göra ibland!
Imorgon blir det andra bullar! Tänkte ta mig ett "hårt" pass pilates för att kompensera. Få se hur det går då det är ganska mycket knä-stående :) Tror inte det kommer att funka så bra.... jag får väl knyta på mig ett par kuddar :)
Imorgon kväll blir det knutbyggande för fulla muggar! Det är ju inte så långt kvar nu så det är bara att jobba hårt!

Nu ska jag tillbaka till min plats i soffan o kolla på Zorro!

Höres imorgon igen



Jag vet....

Jag skulle stannat hemma o spelat kort med dig Kim!! Men gjort är gjort!
Nu är jag i alla fall hemma i mitt revir igen....skönt det!! Just sånna här dagar önskar jag att jag skulle kunna äta precis vad jag ville! En flåttig kebabtallrik hade inte varit fel just nu......men icke!! Jaja! 33kg borta är ju inte helt fel det heller :)

Nu ska jag lägga mig på soffan med ett glas saft.....å bara vara!!



Vill bara hem!!

Sitter just nu hos syrran i stan.... Knäna fick sig en omgång inatt... Drog på en kronvurpa (ska aldrig mer gå ut med höga klackar på vintern) så byxorna är det bara att kasta när jag kommer hem! Inte snyggt med hål ju!!
Jag o syrrans kompis slog på stort o shoppade en flaska skumpa på krogen.....händer ju inte varje dag man dricker sånt gott! Träffade R:s föräldrar så dem fick också njuta av det rinnande guldet! Bättre människor får man leta efter! Hur goa som helst!!

Nu ska jag ta o packa mina grejer o försöka röra mig hemåt! Jag längtar hem!!!



Hur kul som helst ju!!

Min besökskurva stiger :) Så nu får jag försöka hålla måttet så ni stannar kvar o läser om mitt "tråkiga" liv!!

Jag har fått den stora äran att fixa musiken till min brors bröllop! Iiiih!! Inte liten den du..... Det är ju en salig blandning på folk som man ska underhålla så det blir nog alla kategorier! Å jag har ju massvis med dansbandsmusik :) Ööööh...nej!! Men det fixar jag lätt, utan att avslöja hur laglös jag är!!

Jag är ju en sån person som vill ha total kontroll, så nu börjar stressen krypa fram igen! Det ska donas med musiken....den ska vara perfekt, sen är jag ju "Toastmadame" på bröllopet så det är en del att fixa där, å så har jag knutmasson.... Jag jobbade lite på masken igår och ska väl egentligen inte känna så mycket stress över det, för jag är snabb om man jämför med andra :)
Mitt i allt så ska jag göra praktiken på barnsjukhuset! Den nervositeten kommer sakta men säkert den också!!

Jag bjuder på en bild från förra årets knutmasso, så ni som inte vet vad är får en liten aning om vad jag pysslar med!
Dock är inte jag med på bilden.....självaste "Blyger" var fotografen
                   

Jag återkommer garanterat under dagen!




Nu vill jag ha sommar!!!

Inte nog med att jag nästan tappar händer o fötter pga den här förbannade kylan, så har vattnet frusit igen!!
När jag klev upp var det -16 grader ute och lika många plus inne!! Inte konstigt att man vill bo i lägenhet!!
Det var bara att elda, ska jag vara ärlig så struntade jag i vattnet eftersom jag o sonen ändå skulle iväg! Men nu är jag hemma o försöker få vattnet att tina.....och värma huset
Snälla mamma hade kastat i mer ved i pannan medan jag var borta så det har i alla fall stigit till 18 grader här inne....

Snart ska jag åka tillbaka till Österby för sonens farmor ville bjuda på mat idag...alltid lika uppskattat :)
Bortskämd kanske?



Jag letar o letar!!

Nu är det hög tid att ta fram den kreativa sidan hos mig! Om en stund ska jag åka ner till Österby o börja knutmassoprojektet....men jag har tappat gnistan! Det som är en så rolig händelse den här tiden på året.... Vi som alltid hamnar på pallen (i alla fall dem gånger jag varit med).
Förra året gjorde vi en skräll! Vi tog våra masker från året innan och åkte till Gimo o tävlade......gissa om det gick bra?!? Andra plats med bara ett par poäng från vinnarna..... Dem som alltid vinner! Det kändes hur bra som helst ju!

Nu ska jag försöka hitta kläder som jag inte fryser ihjäl i!! Det är ju svinkallt ute!!!

Ha en bra dag :)



Utnyttjat mina kunskaper

Vi kom precis hem från R:s föräldrar som bjöd på födelsedagsfika. Dem väntade gäster så det var full fart med förberedelser inför kvällens middag. Innan vi kom hade R:s pappa haft sönder ett glas och detta var kastat inlindat i papper. Men på någotvis lyckades han skära sig på det ändå, i handleden. Nu är det så att han har väldigt svårt för blod o tyckte att han behövde sy :)
Men då kommer jag o konstaterar att det inte alls behövs, utan lägger ett tryckförband o talar om att han ska sätta på suturtejp :) Det känndes väldigt bra!!

Snart vankas det mat, sen drar jag nog in till stora staden en sväng o umgås. R jobbar imorgon så jag åker hem senare igen så inte sonen blir alldeles ensam.....

Ha en bra kväll!!



Nu börjar det kännas!!

Idag blev det ett pilatespass igen... Hua vad skönt det är! Det känns mycket i magtrakterna och jag känner av muskler som jag inte ens trodde fanns :p
Nu är det bara att köra hårt!! Men jag måste nog börja surpla i mig extra protein för att det här ska funka, men det gör mig inget! Bara musklerna blir fina och kanske kan komma tillbaka :)



Alaskan Klee Kai

I´m in love!!
Satt o kollade på tv4 fakta nu på morgonen och fick se världens finaste hund!! Jag har alltid haft en förkärlek till Alaskan malamute men vet att det är väldigt mycket jobb med dem och dem är ganska stora....men önska sig kan man ju alltid :)
I alla fall så visade man Alaskan Klee Kai på tv:n och dem är precis en hund för mig! Dem påminner väldigt mycket om Alaskan och även siberian husky (mamma hade en rar Trizza) fast i ett litet format. Hur gulliga som helst!!
Än så länge är dem nog inte godkända i Sverige, men det kommer nog så småningom!
Den som väntar på nåt gott.....
                                                         



Ny jacka

Jag har ju en förmåga att krympa ur mina kläder!! Så nu var jag tvungen att köpa en ny jacka!

                                          
Pengarna bara rullar iväg :)

Sen blev det ju ett pass pilates fitness och jag börjar få mersmak på det! Det är ju hur kul som helst! Så nu kollar jag runt på lite träningsvideos som kanske kan falla mig i smaken.....
Nästa steg blir att köpa ett gymkort! "Go Lissan go Lissan" :)



Rolig blogg!

Den här tjejen har helt klart en läsvärd blogg! Jag är nog inte ensam om att läsa den men jag måste länka!!
Hur härlig tjej som helst! Man kan inte låta bli att skratta!!



Men vad f*n!!

Mhm!! Det är inte bara bara det här med att bo på landet o ha eget vatten!
Just nu hade jag varit glad om jag ens hade nåt VATTEN!!!! Nej, för Lee ska leta reda på kupévärmaren i det "lilla" garaget o vänta i en evighet på att vattnet ska smälta igen!!!
Ingen dusch dem närmaste timmarna!! Grr!



Krama kudden

Jag behövde verkligen sova igår :) Jag gick o la mig klockan åtta!! Vaknade vid fyra när R skulle upp o jobba, tänkte neeej inte sovit klart redan!! Men jag somnade om igen o sov till nio. Skönt!!
Sonen vaknade före mig o har grejat lite själv här på morgonen. Hans frukost bestod av sourcream stjärnor o Pucko....han är rolig :)

Idag ska jag träna! Känner för lite träningsvärk o det är ju så himla skönt efteråt! Någon powerwalk tror jag inte att det blir! Termometern står på -12,4 *brr*

Nu ska jag försöka få min son att äta lite havregrynsgröt......om det går :) Själv äter jag alltid en knäckemacka till frukost.....antagligen kommer jag föräta mig på dem....men dem funkar bäst för lilla magen :)

Ha en bra dag!



Smarrig nyårs-middag

Jag måste ju bara delge vilken härlig mat vi fick igår!
Förrätten bestod av kronärtskocksoppa med laxspett (hur god som helst) och självklart skumpa (me like)
Till varmrätt bjöds det (självklart) på oxfilé inrullad i bacon med potatisgratäng o rödvinssås, till det dracks det ett fint rödvin. Jag är ju som alla vet lite speciell så jag åt micrad oxfilé :) Jag fixar inte det där röda köttet.....det vill som inte åka ner!
Efterrätten var jag med o gjorde (hahaha) jag köpte i alla fall glassen och den lyckades jag med, hur god som helst. Till det blev det en mix med frukt. Mumsigt va!?!
Synd bara att det inte blev några foton, för en gång skull var kameran med! Men fotografen halvsov tror jag :)

Nu ska jag ta kasslern ur ugnen, man blir ju hungrig av att prata mat :)



Gott nytt med planering....öööh!!

Jag säger bara det!! Vilka idioter!
Kl 8:30 nu på morgonen så vaknade jag, sonen o R av R:s jobbtelefon......men fan!! Helt otroligt!! Då hade man kommit på att soporna på värmeverket var slut....HOPPSAN!! Stackars Uppsalaborna ska frysa ihjäl bara för att man inte kunde kolla igår om det behövdes mer sopor och då kanske ringa o förvarna att man kanske åker på att jobba. Det var ju ändå nyårsafton o inte många kottar som låter bli flaskan!!
Nu var det ju sån tur att R tog det lugnt igår, så han var nu kapabel att köra den där jävla lastbilen!!
Så det var bara att kliva upp ur den varma o goa sängen eftersom vi sov kvar hos R:s föräldrar. Annars hade jag o sonen inte kommit hem på ett tag!!
Så nu är vi hemma! Sonen sitter framför sitt xbox o blir ännu mer spelberoende! Jag tänkte väl kanske plocka lite här o där, ta en dusch, ev blir det lite knutbyggande på eftermiddagen. Jag som inte ens börjat med min mask.....Slarvmaja!! Men jag är optimist! Jag kommer väl få sitta dag som natt o sy både mina o R:s kläder :) Jag har varit med förr!

Hoppas ni alla hade en lika trevlig kväll/natt som jag hade igår!
Nu är det bara att ta nya tag :)

På tal om nya tag! Är det någon som har ett nyårslöfte?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!