Just another day....

5:e dan med huvudvärk!!!! Känns ju bra :( Men jag misstänker att det är dom där förbannade bihålorna igen! En av gångerna jag fick inflammation i dom så fick jag äta 3 eller 4 kurer penicillin och det slutade med att jag var tvungen att skaffa läsglasögon för mina ögon blev påverkade. Dom "skakade" liksom..... Men vad är väl en jul utan sjukdom??

Sen har jag gått o blivit utan hår! Min älskade vän Nova är såååå himla duktig!! Jag har längden kvar, men det är riktigt urklippt. Så nu är det slitna borta! Å jag trivs superbra i det! Det ska bli spännande och tvätta det idag o se hur det blir då! Det har förmågan att krulla till sig när det är "lätt".....
Bjuder på en bild!


(Å nej, jag har inte munherpes! Det är en ungdomsfinne som jag inte kunde låta bli :D)

Nu ska jag göra mig redo för den näst sista arbetsdagen innan jul!



Oooops!!

Trodde jag gjort ett inlägg (Virrpanna) men det hade tydligen hamnat i utkastet! Sorry för det mina vänner!!!



Signs!

Min kropp är som en klocka!!! Jag tar en b12-spruta varannan månad eftersom jag har brist på det efter operationen, nu är det dags igen!
Hur vet jag det då?? Jo, jag är trött, väldigt känslig, kan börja gråta hur som helst, när som helst (så det är inte bara hjärtat som gråter)! Jag domnar bort i fingrarna i tid och otid! Jag vaknade inatt av att jag domnat :D Att försöka stänga av väckarklockan med bortdomnade fingrar är inte det lättaste!!! Nästan så jag skulle vilja filma mig själv när jag gör det :D

Annars har jag tagit helg nu!!! Riktigt skönt med 3 dagars ledigt. Jag har ju faktiskt jobbat 10 av 11 dagar nu, så nog är jag värd en 3-dagars! Å det bästa av allt är att jag får hem Hampus imorrn, tyvärr är han sjuk! Men det ska vi nog bota.... Med godisbak, ev. bad och bara mysa! Sen får han ju vara hos mig ända till juldagen!!! Jisses vad fort det går.....

Lite panik för planerna inför juldagen och nyår! Eller planer?? Finns det några sånna? Får nog ta det som det kommer helt enkelt!
Det är ju då det kan bli som roligast ;)



Virrpanna!!

Heeej allihop!!!
Jag lever :) Inte mycket till bloggande, men jag skyller på jobb! Det är många som är sjuka på jobbet..... Jag brukar oftast ha 5-6 kunder per vecka, men förra veckan hade jag 9!!! Plus att jag jobbade extra på gamla jobbet i lördags, så jag fick iaf 1 dag ledig förra veckan! Men jag ska inte klaga :) Huvudet hänger inte me bara! Trött som attan o glömmer saker, mer än vanligt :p

Helgen har varit grymt mysig o kul!!
I fredags spenderade jag kvällen hemma hos mamma med Idol o glögg, mysigt värre! Lördagen började med jobb o på kvällen blev det fest med mysigt folk! Spårade ur en aning på natten.....bob-åkning kan jag säga :D Men rackarns kul!!!
Igår var jag o grattade storebror som fyllt år! En aning sliten, men helt klart värt det!!

Strax ska jag åka o titta på världens gulligaste pepparkaka :)



Delete, delete, delete.....

Tänk om man kunde styra sina känslor!! Vad skönt det skulle va!
Jag vill bara glömma o gå vidare.....hörde ni? Glömma!! Jag vill inte det här! Jag vill vara glad igen, jag vill inte vara nära gråt när jag pratar om det, slippa fundera (för det gör ja men det är nog inte så konstigt), släppa taget o gå vidare. Enklare sagt än gjort! Svårt när man saknar....

Nä, dags att göra sig redo för jobbet!!



No name

Morronmyyyys var det här!!! Gröt och andra ljuset brinner.... Å snart är det jul :)
Jag orkar inte ens stressa i år! Förra året var en riktig pest och pina! Jag var redan deprimerad före jul och minns att jag gjorde MASSA julgodis och satt på golvet i köket o grät...... Det var den sista julen vi firade som en familj, jag o R. I år ser familjen lite annorlunda ut, lite bättre! Eller MYCKET bättre!!! Hampus ska fira den med mig :)
Vi ska spendera hela julafton hos min kära bror och hans familj, värsta mysigt!!! Det ser jag fram mot väldigt mycket.

Igår var jag och Hampus på fest!! En barndomskamrat fyllde 30 år och festen hölls på Motorgården i Uppsala. Jag och Jill, som hade Liam med sig, bestämde att vi skulle åka hem efter kaffet så ungarna slapp vara kvar så länge. Eller hur!!! Vilka var det som inte ville åka hem??
Så nu törs man väl inte tala om att man ska på fest nåt mer, för då ska Hampus med :D Men rackarns va skoj det var!! Man kan va nykter OCH ha roligt!

Nu blir det lite pyssel, sen iväg till mammsen! Tänkte hämta hem bob:en så vi kan ut i snön o röja!!

Ha en riktigt mysig 2:a advent <3



Fredagsmys!

Nu är min ängel hemma! Jag älskar dom fredagar när han kommer hem!!! Även fast han inte var på så bra humör, även fast han skriker "bög-jävel" till bilsätet som inte gör som han vill.....(märkligt vad dom lär sig i skolan nu för tiden) Han är min ögonsten!!! När vi kom hem packade vi ihop oss och åkte till mamma, för där skulle det grillas korv :) Å självklart tog vi en sväng på skotern! En riktigt mysig fredag!! Nu är jag helt slut....så ska nog krypa ner i sängen, för nån rackare har bokat tvättstugan till mig imorrn bitti kl 7:00 *pip* OTUR!!!



Skyddsängel

Ja, nu är jag lugn :)
Det gick inte alls som förväntat igår..... Vi bestämde att "lägga våra möten på is" med familjerätten. Visst, vi kanske inte kommer så mycket längre just nu, eftersom R inte har flyttat än men däremot så kommer han göra det. Så allt det här kommer tas upp igen! Så jag kommer få gå på nålar i ½ år, kanske 1 år.....Vem vet? Inte ens R gör det!
Jag gick därifrån i smått panik igår.... Men självklart är det inget jag visar för min fiende, lite smart är jag!
Frågan är bara HUR ska jag orka????
Då tänkte jag på din kommentar syster, om att jag var gladare i sommras! Det stämmer, för då fanns inte det här på tal, jag var inte kär.... Jag levde livet!! Det gör jag nu också, men med vissa saker i bagaget som tynger ner mig en aning!
Jag ska KÄMPA!!!!!! Men det borde liksom få ett slut nån gång....jag har ju inte gjort annat det senaste året!

Nog om det!!
Det där med skyddsängel då..... Jo, idag hade jag en med mig!!!
Jag var på väg hem från jobbet och låg bakom en lastbil med rockwool-balar på då det helt plötsligt kommer 2 balar flygande mot mig!!! Jag hann precis stanna innan den slog mot bilen.... Strax efter skulle jag in i en rondell innan E4:an då jag får sladd på bilen! Jag lyckades parera o missar räcket med en centimeter.... Så nu sitter jag hemma i soffan eller vid köksbordet o målar! Lika bra, så det inte händer fler olyckor!!! Ellar ja, kanske spiller ut hela burken med färg på mitt projekt som ska vara klar till på lördag!!!

Bäst jag sätter fart!!! Kram på ER <3



Be strong, believe......

Jag tänker faktiskt inte skriva så mycket om vad som hände idag.....inte just nu!
Jag återkommer när jag funderat o analyserat klart! Trodde aldrig det här.......
Nu ska jag åka hem till en av mina stöttepelare och bolla, mammsen <3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!