Boktips - Välkommen till Hollywood

Jag köpte lite böcker för några veckor sedan men orkade inte läsa, tills nu!!
Jag kan inte släppa taget...... Det tråkiga är att den snart är slut...

Boken heter som rubriken, "Välkommen till Hollywood" av Tilly Bagshawe. En sexig roman om Hollywood-drömmar, girighet och intriger.
Det är spännande hela boken igenom. Det händer saker hela tiden som man bara måste få veta hur det slutar och därför kan man inte sluta läsa. Boken är nästan (i pocket) på 600 sidor, men det känns som 200.
Snart är den utläst och jag tänkte jag skulle börja läsa någon av dem andra jag köpte, kanske "Midvinterblod" (tror den hette så).

Nu ska jag ta och sätta mig på altanen med en kopp te och dem sista 100 otroligt spännande sidorna!

Kramis allihop!



Gratisbio.com

Man kan ju alltid försöka!
Jag blev precis medlem på denna sida, där man samlar poäng och får då presentkort. Det finns också många bra erbjudanden man kan utnyttja.
Jag var bara tvungen!

Gör det här du också

Ha en bra dag!



Jobb å jobb å jobb

Jag känner mig lite som Askungens söta vän. Det har inte blivit många lediga dagar de här tre veckorna jag jobbat. Men det kommer klirra i kassan!! Ska bli skönt med sista dan på torsdag! (Lite lat nu för tiden)
Sen är jag glad att jag tog tag i min lön med chefen! Det kändes väldigt surt att ha ingångslönen trots 9 år inom yrket (dock inte i samma kommun, 3 i denna) och nästan klar undersköterska.
Jag är inte den som går till chefen och klagar, men nu gjorde jag det och det känns skitbra!!

 Idag blir det en snabb städ här hemma. Jag börjar jobba 13 så innan dess ska jag väl få lite gjort. Men det tar emot i denna värmen!! Det är redan 25 grader i skuggan här hemma, vad kommer det inte vara mitt på dan då!! Jag ska nog göra plats i frysen åt mig!!

Det blir antagligen bloggtorka ett tag till pga jobb men,
Ha en otroligt skön sommarvecka!! Å hoppas ni badar o har det skönt, tänk på mig i så fall :)

                                        





BF=Barnfritt

Det är så lugnt här hemma så jag vet inte var jag ska ta vägen......
Sonen är med sin farmor och campar hela veckan. Jag och sambon får snällt stanna hemma och jobba.
Vad skulle man göra utan far- och morföräldrar. Hade inte farmor tagit semester två veckor frammåt så hade lillen varit tvungen att tillbringa den tiden på dagis.

Gårdagen tillbringade jag mesta dagen framför tv:n. Lilla jag har dragit på mig en förkylning med tillhörande hosta och andningssvårigheter. Det var så illa att jag var tvungen att ta bricanyl för att "öppna upp". Jobbigt det där. Men nu så har det blivit mycket bättre.

Idag ska jag till sjukhuset (ovanligt) för att prata om en studie jag ska medverka i. Den innebär att jag ska leva på flytande (LCD-low calorie diet)) en månad innan operation för att minska på leverfettet. Det ska bli spännande! Jag kommer leva gratis den månaden för sjukhuset betalar "maten". Gissa om jag kommer spara pengar!!
När jag varit där så tänkte jag spendera lite tid på IKEA. Mitt sovrum börjar närma sig klart så nu behövs det gardiner till min garderob och kanske lite annat smått o gott!

Nu ska jag göra mig redo för en tripp till stora staden. Jag kanske uppdaterar sen, om jag får veta när jag ska göra den stora, beryktade operationen.

En sak till! Det är min kära bror som tänker gänga sig i vinter :)



Björnarna kokar snö....

Min son är så himla söt och rolig! Han har redan fått resfeber!
Vi har talat om att vi ska åka till Thailand, visat bilder och att vi ska flyga, men att det blir efter att tomten har varit här, snön har kommit, flera födelsedagar, knutmasso, ett bröllop mm.
Det första han gjorde i morse var att kolla om det hade snöat!! Nyligen skulle han byta om för han ska till flygplatsen..... Vid frukost sa han att björnarna kokar snö som de sen bajsar ut...... Man kan ju inte låta bli att skratta!!!!

Det kommer bli en låååång väntan för den gossen, fast det kommer det bli för mig också :)



Nu är ni nyfikna!

Angående det förra inlägget - jag vet att förlovningsringarna är köpta och att ryktet börjar spridas. Men jag håller er på halster ett tag till..... :) Det finns någon som redan listat ut det o du vet vem du är :)

Bröllopet blir på min och Robbans förlovningsdag, 14/2. Mysigt! Sen tänkte jag, Robban, Hampus och svärisarna åka på "bröllopsresa". I mars åker vi till underbara Thailand och det blir en lyxig resa (iaf för min plånbok)

Första veckan bor vi på Sofitel Centara Grand Resort & Villas i Hua Hin


Det kommer verkligen bli en upplevelse! Egen pool och bungalow, en dröm går i uppfyllelse!!
En sak är säker, min son kommer få sova med flytväst!!!

Andra veckan kommer vi bo på Lawana Resort på Koh Samui


Jag kan knappt bärga mig.......... Det ska bli så underbart!!


Har jag gjort någon lite avis?! ;)



Bröllop hit o dit!

Herrejösses! Det märks att man blir äldre! Nu gifter sig var och varannan i bekantskapskretsen!
Jag vill gratulera Fru Broman som slog till på självaste "Power meet" med en drive-in vigsel! Härligt tjejen! Faktiskt så ligger det en liten filmsnutt på nätet där man ser henne och maken kyssas, i början på klippet. Stort grattis till er!

Sen har jag fått den stora äran att få vara "Toastmadame" på ett bröllop som kommer att ske i februari nästa år. Vilka som ska gifta sig talar jag inte om än, för det är "sprillans" än så länge men jag återkommer :)
Jag har därför läst på lite om det stora uppdraget och jag känner mig otroligt rörd över att få vara en sådan "viktig" person på parets stora dag. Det kommer bli ett oförglömligt uppdrag! Iiiiih....nervös redan!

Om det är någon som undrar när jag ska stå brud, så kan ni undra lite till för jag tror inte det kommer hända i detta liv :)


                                              



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!