Kalas

Ush!!! Det är på barnen man upptäcker att man blir äldre! Fast jag vågar vägra :P
Mitt livs kärlek fyllde 6 år igår! Stora grabben! Man kan ju fundera var tiden tar vägen?!?!
Det är inte alla som får 2 cyklar på sin födelsedag! Pappan kom med en på fm..... Som Hampus blev överlycklig för. Sen var det lite taskigt! Pappa tog med sig den hem igen! Bara för jag visste att han skulle få en till av mormor, som han ska ha hemma hos mig!
Det var så klockrent kan jag tala om! Syrran kom med en ny hjälm och när mormor kom så hade hon bara tagit in ett cykellås. Gissa om pojken var besviken!!!
Ända tills han förstod att det stod en ny cykel i bakluckan på mormors bil :)

Här kommer det bilder som talar för sig själv!

     


Idag blir det en lugn dag, ja.....förutom tvättstugan då! Vädret tillåter inte nån cykeltur o jag vill mysa med hjärtat för han åker till pappsen ikväll!

Ha en toppendag mina vänner!



Mysig förmiddag!

Idag överraskade jag min son! Jag packade matsäck och följde med honom till dagis :) Dem hade idrottsgala nere vid IP, så det var lugnt! Inte för att jag var med o hoppade och studsade, utan jag strosade runt o kollade på när barnen hade kul!
Däremot så assisterade jag vid korvgrillningen!
Nu är jag hemma o tar det lugnt en stund innan det är dags att åka och hämta busfröet igen.
Jag har en del på schemat idag, men det blir till att rannsaka!
Hampus fyller 6 år imorgon så det ska städas. Sen är ju jag sån som hellre bakar mina egna bullar o kakor när det ska kalasas, men det blir nog till att köpa sånt! Det får räcka med att jag anstränger mig vid städningen. Sen hoppar vi tårtan, så det blir paj eller nåt istället! Det går lika bra! Så jag hoppas pappa hans har tårta på lördag när det är kalas för vänner o släkten på hans sida kommer!. Jaja! Det ordnar sig!

Nu ska jag sätta mig på balkongen o lapa sol en stund!



It´s my time to live!

Dålig uppdatering....jag vet! Jag mår toppen!!! Om inte fysiskt så psykiskt :)
Jag är nöjd med livet.... Jag har en son som jag älskar över allt annat, min familj och massa vänner! Jag har kul.... Det är det som räknas :)
Även om jag nu för tiden har klippkort på akutmottagningar, så mår jag bra!
Jag har råkat ut för sårinfektion och serom (typ sårvätska under huden som gjort att jag ser gravid ut). Mot infektionen har jag fått penicillin, men seromet gör dem inget åt! Det är så spänt, så det långa ärret har blivit lite isärdraget och blivit infekterat. Men det är bara att gilla läget och hålla tummarna att det försvinner snart. Dem vill inte öppna och tömma för då blir det som en "Välkommen-skylt" för ännu mer infektioner. Det vill jag slippa!
Sen blev jag sjukskriven juni ut..... Det känns både bra och dåligt! Jag vill börja jobba igen, men samtidigt är det ett tugnt jobb jag har och risken är ju att såret inte läker om jag inte är försiktig. Så är det!

Sen har jag en liten kille som fyller år på torsdag! Så jag hade tänkt baka, men jag får nog dra ner på det o bara göra bullar.... Alla "tjatar" att jag ska ta det lugnt, så jag gör väl det då! Det finns ju färdiga kakor på affären!
På måndag är det min tur att bli ett år äldre! Det ska firas med ett grymt gäng på Eckerölinjen! Det ska bli kul, kul, kul! Å jag ska ta det lugnt!!!! :P

Man lever bara en gång!!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!