Vårfina fönster!

Nu har jag satt upp gardinerna i hallen! De är toppen! Det glittrar lite om dem när ljuset ligger på och det ser helfräckt ut! Nuär det bara krukorna som ska bytas ut. Jag behöver ha enfärgade plåtkrukor, mest för att katterna jämt har ner dem och det börjar bli höga "kruk-räkningar" :)



Dessa och gårdagens gardiner kommer båda från Jotex.
Påskkärringen är en avskedspresent från min praktikplats, handgjord och underbar!
Busfröet i hörnet har jag gjort ;)



Nya gardiner!!!

Jag verkligen älskar att köpa gardiner!! Det finns inget stopp på det hela! Tur är väl det att det finns många fönster i huset att pryda de med!
Här är det nya tillskottet i "familjen" :) Bambugardiner


Imorgon kommer det nya bilder på gardinerna i hallen, som jag också köpt idag, men jag orkar inte sätta upp dem just nu. Men man vet aldrig! De kanske sitter där innan jag går och lägger mig, då lovar jag att jag ska dela med mig av dem!


Ha en skön kväll!




Påsken - dödens helg!

I alla fall i trafiken - och det förstår jag!
Jag åkte upp till Hudiksvall i torsdags och jag verkligen hatar att köra på E4:an! Nu hade jag sån tur att min kära syster (Robban var hemma och jobbade) skulle åka med mig, så hon fick köra :) Tur var väl det! Vilken jävla trafik!!! Det gick bra ända upp till Gävle norra, sen var det stopp!! Nu var det sån tur att vi kunde svänga av och köra gamla E4:an upp till Axmarbytavlan, tänkte vi! När vi väl var framme där så var det lika jävligt! Tvärnit! Det var bara att åka kringelkrokväg upp till Söderhamn, sen gick det bra!!
Just det där med den dödligaste helgen! När vi var stillastående i Gävle så höll jag på att tappa hakan! Det gick inte att komma fram, men ändå så var det massor med bilar som körde om på påfarterna från Gävle! Det fanns ingen stopp på det hela! De var som tokiga!
Mamma åkte före oss och hamnade mitt i smeten. Hon sa att det var en lastbil som fick lägga sig i mitten av körbanan så ingen kom förbi när det var tvåfiligt, bara för att folk skulle kunna köra iväg och det skulle lätta! Jag tror att mycket av problemen blir vid dem ställen där det är en fil, sen två och sen en igen. Folk blir så stressade när det blir tvåfiligt att det blir idiot omkörningar!
Jag bestämde mig för att åka hem från Hudiksvall igår, utifall det skulle bli mycket trafik idag! Jag tror det var ett klokt beslut av mig :)



I´m back!

Nu har jag varit "bloggledig" ett tag! Det har inte funnits tid till det helt enkelt. Robban har haft eftermiddags jobb den här veckan så jag har fått sköta ALLT här hemma (grr)
Jag har fortfarande praktik..... Inte något fel på stället, men jag vill lära mig nya saker!!! Nästa praktik ska jag kräva en toppen placering på Ackis....
I fredags var vi till några vänner på 36-års kalas. Födelsedags barnet somnade tidigt :)
Igår hade vi premiär på grillsäsongen! Mums! Robban och svågern eldade en stor hög med brädor och diverse som skulle bort. Jag tror det brinner än, så stor var den! Jag tyckte de kunde spara den till majkase, men pyromanerna ville annat!
Idag har jag städat och ska fortsätta på övervåningen nu..... Tråkigt, men skönt när det är färdigt!



Trädgårdsmässa....

......i Sollentuna var jag på igår. Det var väldigt mycket blommor och folk. Jag gjorde ett bra klipp också! Jag köpte en vedkorg som jag har velat ha länge, men inte hittat någon. Nu hittade jag en lagom stor (egentligen en lövkorg) för 150:-. Så den är jag väldigt nöjd med.
Jag blev väldigt sugen på att stensätta delar av trädgården också. Så jag tog med kataloger hem till sambon, så han vet vad han ska göra :)

Idag har det varit ganska lugnt. Det har blivit 4 huvuden med nya frisyrer, antagligen sista gången med hårklippern. Men jag har sagt att jag inte tänker köpa någon ny, utan det får de som jag klipper göra! För SÅ kul är det inte att klippa! Så det är bara att vänta och se......

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och glo på nåt, kanske fortsätta sticka Hampus vårmössa (om jag lyckas trassla ut garnet)

Ha det bra!



Blir så förbannad!

Jag har precis bläddrat genom en tidning med dagens nyheter och jag blir så förbannad på folk!
Just nu är jag förbannad på den här mannen som har mördat sin fru i Uppsala. Kan ni tänka er att en olycka händer så lätt, att man råkar ta en kudde och råkar kväva en människa! Hoppsan! (anar ni lite ironi i min text)
Jag hoppas att varken jag eller mina nära någonsin kommer att stöta på en sån här människa! Heergud!

I mitt liv händer det inte så mycket just nu. Jag har praktik och det är väl det enda jag orkar och hinner med just nu.
I helgen ska jag till Sollentuna med en kompis på en "Hem- och trädgårds mässa" eller nåt. Det ska bli jättekul!!

Nu ska jag ta fram stora saxen och snida till min sons och eventuellt min sambos frisyrer.

Ha det gott, gott folk!



Var på "Raggarfest" igår!

Det blev faktiskt riktigt roligt! Jag var inte helt säker på om jag skulle med, men det blev så ändå. Vi kom dit vid sju för då vankades det väldigt god mat. Sen var det dricka (inte så mycket för min del), lyssna på musik, dansa (inte alls för min del, tråkig jag vet!) och mingla.
Bandet som spelade var "Red Hot Max" och faktiskt riktigt bra! De fick med sig publiken så golvet gungade!
Jag var väldigt lugn igår, men det berodde på att jag hade så förbannat ont i halsen. Jag är tvungen att dricka kallt nästan hela tiden så svalget blir lite domnat. Därför borde jag ha blivit rejält på lyset igår, men icke! Det kändes som att jag skulle kunna köra bil (vilket jag självklart inte gjorde), men bara för att erkänna hur "full" jag var igår :)
                        image27



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!