Städdag!

Idag tänkte jag slå på stort o städa, både hemmet och datorn. Min lilla burk är lite trög! Kan tänkas att det ligger lite för mycket filmer o sånt på den, så jag ska flytta dem tänkte jag. Sen ska jag ta bort allt onödigt skit som ligger. Så jag har den här dagen räddad!

Ikväll har sonen "Bamse gumpa" och under tiden han är där ska jag o Dimon ta oss en skön promenad. Tänk att det är så mycket roligare att promenera i Österby än här ute i skogen..... Det finns så mycket att titta på :)

Nu ska jag göra sonen redo för dagis!

Ha en bra dag!



Trött......

Jag är så trött! Fast att jag tar mina vitaminer, rör på mig och äter som jag ska..... Varför!
Det blir inte kul den här veckan, för sambon har eftermiddag så jag är ensam med sonen.... Tror jag ska lägga mig samtidigt som honom idag.....
Jag hoppas verkligen att det här går över, för så här kan man inte ha det!

Godnatt!



2 dagar kvar.....

....till jag blir av med dessa förbannade agraffer! Jag är så less på dem! Det är nu det största problemet, dem skaver, är i vägen och är allmänt irriterande! På onsdag ska dem väck!!

Annars har det varit en ganska bra dag. Jag har eldat lite sopor, bytt ut sommar-blommorna i urnorna mot lite mer höstiga blommor. Det blev fint! Sen har jag plockat undan lite på altanen och ute på gräsmattan. Alla som har eller har haft småbarn och en sandlåda med diverse leksaker vet vad jag pratar om :)
Om en stund ska jag hämta sonen på dagis och handla lite. Sen tror jag att jag ska sätta mig på gräsklipparen och dra runt! Kanske blir det årets sista klipp? I morse när jag hämtade tidningen så prasslade det så där mysigt under fötterna - FROST!
Norrlänningarna har tydligen fått snö redan. Sambon hade hört några på kom-radion som pratade om 30 cm. Helt otroligt! Det är ju inte ens oktober!

Nu ska Takida få smeka mina öron medan jag viker tvätt!

Ha en bra dag!



Takida

En liten funderare!

Första gången jag hörde dessa underbara killar var när svågern spelade "Jaded" för typ 2-3 år sedan för mig. Sen kunde jag inte få nog!!!! Jag får rysningar av nästan alla deras låtar! Helt underbara!!
Varför blev dem inte kända tidigare?? Jag menar "Curly Sue" är ju inte ny direkt! Sen tycker inte jag att det är den bästa låten dem gjort. Visst den är helskön, men det finns skönare! Typ "Reason to cry" eller "Burning inside" båda från 2006......

Ett litet minne jag vill dela med mig av:

Jag skulle till jobbet som ligger mitt emot Folkets Hus en kväll för ett par år sedan. Jag såg att det stod en liten buss, med text på sidorna, på parkeringen där jag parkerar men tänkte inte så mycket på det.
Sen hörde jag att det var en privatfest i "Folkan" den kvällen....inte ovanligt!
Sen när jag kommer hem så berättade syrran att det var just "Takida" som spelat på den festen. Självklart var det deras buss jag hade sett!! I lilla Österby!!! Det var innan dem blev kända och jag visste att det var dem jag lyssnade på!
Kul!!




Vilodagen!

Ush vad tiden går fort! Igår var vi hem till svärisarna och åt en smarrig middag, då jag fick en blixt från klar himmel! Jag är bara hemma i 3 veckor till och har en stor hemskrivning att göra! Visserligen är det ganska lång tid, men jag vill få den gjord! Jag vet inte vad jag ska skriva om ens. Den ska handla om "En aktuell kulturkrock"...... Så det är bara till att sätta sig ner o leta info!

Idag tänkte jag åka till stan och hälsa på min sambo som knappt syns till längre! Han är med o river ett stängsel någonstans på Ulltuna området (fast egentligen åker jag in för att köpa en present till min brorsdotter)

Det var den vilodagen :)



Lördag igen!

En helt vanlig dag.... Jag är ju hemma i veckorna nu för tiden så lördag är väl inte nåt speciellt!
Jag känner mig lite deppig! Antagligen för att jag är röksugen. Röksugen för att jag är deppig. När jag är deppig har jag inga hungerkänslor. Har jag inga hungerkänslor blir jag trött och grinig om jag inte äter. Så kommer jag tillbaka till deppig!! Snacka om ond cirkel!
12 dagar utan ett enda bloss..... Jag tror jag ska börja röka igen!
                                                              



Hej alla!

Jag lever fortfarande :)
Mina dagar flyter på som vanligt. Jag lämnar sonen på dagis och sen åker jag hem och gör..........ingenting. Det blir en hel del på soffan för jag är så fruktansvärt trött!!! Det är inte av det värsta slaget, men nog för att man knappt orkar göra nåt. Sen tror jag inte att jag törs göra nåt specillt, jag är livrädd för att få bråck.
Smärtan är nästan borta!! Igår fick jag någon konstig smärta som inte hör till såren. Jag har ett stort blåmärke på nedre delen av magen som gjorde ont och strålade till ryggen. Ibland gör det så ont att jag måste sitta ner. Grejen är den att blåmärket fick jag på sjukhuset (antagligen av en blodförtunnande spruta) och har inte kännt av det förrän nu!
Men, men....jag tror jag ska vara glad för att jag mår så pass bra som jag gör!

På onsdag ska jag till vc och plocka bort dessa hemska agraffer! Dem stör mig något så grymt! Ena såret ser inte ut att bli så fint i slutändan, men det är väl bara att vänta o se vad som händer på onsdag när alla fem sår blir fria!

Ha en bra kväll så hörs vi snart igen!



Nu händer det grejer!

Jag var över till min mamma idag för att ställa mig på vågen. Jag äger ingen men funderar skarpt på att införskaffa en eftersom jag säkert kommer bli en missbrukare. I alla fall så är läget så här:   -10 kg!!!!!
Vad skönt det kändes! Jag kände hur jag bara log när jag gick därifrån. Men det är ju så att 7av dem kilona tappade jag innan operationen, men 3 på en vecka är ju toppen!
Nu är jag på allvar en bit på väg till "Nya Lee"



Hunny, I´m home!

Så kom jag äntligen därifrån! Igår fick jag med nöd och näppe åka hem till tryggheten igen.
Anledningen till att det var med nöd och näppe var för att jag avnände lite för mycket morfin...... Men igår så sa jag att då skiter jag i allt vad smärtstillande heter, för jag ska hem!!! Men vad ont det gjorde...... Jag fixade det inte utan någon form painkiller så jag sänkte mig till alvedon!
Men det är otroligt häftigt att se och känna vad fort det läker. Det är en skön känsla för jag vill att smärtan ska försvinna på en gång. Man känner sig som en gammal dam.
Min son var o hälsade på mig i fredags, det var nog inte så kul för honom. När han kom in på mitt rum så började så klart hans Starka mamma att gråta av hemlängtan, hem till mitt och min underbara familj. Inte nog med det så hade jag den där hemska rocken på mig och dropp. Det var nog inte en sån trevlig syn för min son.
När han sen åkte hem så hade han sagt till sin farmor att han skulle knyta fast doktorn, för han gjorde minsann illa mamma så hon blev ledsen. Hur underbar som helst! 4 år och vill skydda sin mamma.

Sen har det hänt en ganska stor grej! Jag har idag varit rökfri i en vecka! Sambon sa igår att han var otroligt stolt över mig som fixade det och operationen. Nu går jag förhoppningsvis bara mot ljusare tider....

Nu ska jag lägga mig på soffan o glo på tv. Det blir nog mycket sånt den här veckan.....



Tack!

Jag vill bara säga tack till alla som önskar mig lycka till med operationen. Det värmer!!

Idag blir det inte en lung stund, tur är väl det annars kommer nog nervositeten. Det ska städas, handlas, lagas mat, packas och mycket mer!
Sen blev jag så otroligt arg idag! Jag kollade lite om morgondagen med min sambo. Jag hade bestämt med syrran för länge sen att hon skulle hämta sonen på dagis och ta med honom till gumpan. Så frågade jag sambon vem som skulle ta honom på kvällen, då säger han att syrran skulle ju göra det. Grrrr....NEJ! Hon skulle bara ta honom till gumpan!! Saken är den att han jobbar eftermiddag.... Suck!! Så det slutade så klart med tårar (lite känslig, möjligtvis nervös) och sonen ska följa med honom och jobba imorgon.
Det är väl bra tur att jag är ett kontroll-freek!

Hoppas vi hörs snart igen!!



Förlåt!

Jag är en dålig bloggerska!! Å inte blir det bättre, för nu är det bara 3 dagar kvar till jag läggs in på sjukhuset "iiiih" Nervositeten börjar smyga sig på!!
Sen har jag STORA problem med mitt kontrollbehov! Jag vill veta vem som lämnar och hämtar sonen på dagis (varje dag). jag vill packa hans gumpa-väska så jag vet att han får med sig allt, jag vill lägga fram kläder till fotograferingen nästa måndag........och mycket mer! Jag vet, jag har problem!! Men sån är jag! Jag vet inte om man kan kalla det för "en bra mamma" :) Jag vill gärna se det så!

Idag går jag runt o plockar lite. Tänkte väl försöka få hemmet lite renare innan jag försvinner ett tag.
Det börjar väl närma sig till att packa en väska, lägga in musik på "I-poden" (bara jag får låna den någon gång), köpa öronproppar så jag kan sova ostört......

Ikväll har jag lovat min bror att tvätta hans bil, allt för att jag ska slippa känna och se när dem äter en god middag. Vad gör man inte.....
Sen tror jag att jag ska åka till Alunda och hämta min svägerska, det är straffet för att man inte dricker starka grejer!

Ha en skön helg alla gulliga och rara människor (ok, ni andra också)



Vilken natt!

Jag har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjorde inatt! Först vaknade jag vid 2 när sonen kröp ner med mig, sen vid 3 då blåsan höll på att spricka. Det värsta var när jag vaknade vid 5 och hade så fruktansvärt ont i magtrakten. Det var inget vanligt magont utan det var någonting annat. "Jaha" tänkte jag, "nu får jag en hjärtinfarkt". Jag har ju läst om att kvinnor kan få symtomen i magen vid en sån..... Jag låg o vred och vände på mig för att försöka hitta en ställning som passade, men det blev bara värre. Jag var på vippen att väcka sambon men då kom jag på att jag fortfarande hade "dunder-suppar" sen gallstensbesvären. Så jag tog en sån. Jag vet att jag blir trött och dåsig av dem, men jag kände att det var en sån jag behövde. Sen gick det över!! Jag somnade igen och vaknade halv sju då det var dags att kliva upp. Men fy vad jag var trött!! Ögonen ville inte vara öppna och det dammade i munnen! Så går det när man tar smärtstillande som heter DUGA!

Jag kom i alla fall iväg till skolan och jag orkade med hela dagen. Mina klasskamrater fick veta vad deras handledare hette som de ska följa på praktiken. Det kändes lite bittert! Men jag kommer ju få göra praktiken sen....

Sen var jag ju till sjukhuset igår. Det gick bra! Dietisten trodde inte att jag skulle närvara, men det gjorde. Sen skulle jag lämna tillbaka dem hemska sopporna.
Hon blev imponerad av mig när jag hade "löst" dieten själv och hon kollade också upp om Naturdiet var godkänd och så. Det var skönt att höra!
Efteråt så åkte jag till Gränby och klippte håret. Så nu är jag "snygg" igen. Som vanligt så skaffade jag mig en frisyr som man måste tvätta, föna, platta, vaxa, spraya mm innan jag kliver utanför dörren :)

Lite senare idag ska jag o sonen iväg till min minsta kusin som fyller år (på fredag, men kalaset är idag). Sonen gillar honom väldigt mycket :) och jag gillar att träffa mina mostrar med familjer. Så det ska bli kul!
Nu ska jag fixa ihop en mumsig kycklinggryta och vänta på att min syster kommer tillbaka med sonens bilbarnstol.

Ha en fortsatt bra dag!



Snabba steg!

Vad fort det går! Nu är det bara 2 veckor kvar till operation. Jag nöter på med min flytkost + en måltid/dag och det funkar alldeles utmärkt!
Imorgon ska jag in till sjukhuset igen för att lämna tillbaka Modifasten, träffa dietisten och läkaren. Det blir väl prat om operationen och hur det går med dieten.
Sen tänkte jag shoppa lite. Ska en sväng till IKEA o kolla om de har några snygga sängbord, om det finns något kvar över huvudtaget eftersom de byggs en ny byggnad.

Nu på kvällen ska jag läsa lite om diabetes och kanske kolla lite på CSI som jag har missat hur mycket som helst. Men så är det när man studerar!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!