Syndat igen!!

Min blogg har varit på semester, precis som jag :)

Vet inte riktigt var jag ska börja..... Jag åkte iaf inte till stugan i Glada Huddik över midsommar, utan den tillbringade jag i Österby. Dagen började med champagne-frukost (mums) med en liten cykeltur (en aning kortare än förra året som slutade med drygt 4 mil), sen for vi vidare o skulle hämta lite rökta räkor (ännu mer mums) och fastnade som vanligt :) Där bjöds det på god dricka.....och lite mer god dricka :) När vi väl kom därifrån så bar det iväg att spela beach-volley (jag hamnade med "gubbarna" och det förlorande laget, är fortfarande sur) Sill-lunchen hade gänget redan ätit, så vi fick äta rester men det gick bra ändå! Blir så när man är ute på äventyr.....
Vid det laget började jag känna mig riktigt trött, antagligen lite bakis ;) Så det var bara att duscha av sig sanden och ett försök att pigga på sig, för en vännina väntade på mig. Vi skulle ha en skitkul kväll tillsammans!
Jag åkte dit, men kände mig inte speciellt sugen på detta! Men gjorde ett försök......O LYCKADES!! Det slutade med en otroligt härlig o kul kväll (Tack K)
Midsommardagen blev väldigt lugn, eller rättare sagt väldigt död! Gårdagens strapatser satt i ända till kvällen. Så det blev mysmiddag med svärisarna och en film på hemmaplan!
På söndagen åkte jag till stugan. R var hemma för det vankades jobb hela veckan.
Sonen blev jätteglad när jag kom dit och det var skönt att krama om min lilla gullunge igen. Jag kan inte riktigt slappna av när han inte är hemma, fast jag försöker och verkligen behöver det för att ladda batterierna. Men det kanske blir bättre!
Nu är jag iaf hemma från en skön och mycket sovande semester. Luften i Huddik gör mig så otroligt trött o jag var inte den enda, sonen sov till 11 en dag!!!! Helt otroligt!!

Nu ska jag gå o göra det jag har gjort som mest den här veckan.....SOVA

Sleep tight



Jag o Skogsmulle!

Vilken helg!!
I fredags drog vi ner till Karlsborg med husvagnen. Vi hittade en mysig camping som vi tillbringade natten på.
På lördagen tog vi det lugnt under förmiddagen. Vi satt vid Göta kanal och mumsade på en varsin glass medan vi tittade på båtar och tokiga cyklister som tillbringade dagen med "Vättern rundan".
På eftermiddagen drog vi vidare till Sandhem utanför Tidaholm. Det var här allt tok började!
För det första så fanns det ingen camping i närheten där vi skulle se "Rebels revenge" så vi försökte hitta en bra plats att ställa husvagnen o det var lättare sagt än gjort. Vi chansade på att vi kunde stå på festplatsen, i alla fall på parkeringen, så vi styrde dit. Väl där så fick vi en chock..... Vi Österbybor som vet hur Folkets park ser ut, tycker nog att den är ganska liten, dock inte i gämförelse med denna!! Fy f*n!!
När vi kom upp dit så steg en kille fram till oss och undrade om vi skulle dit på kvällen, ja sa vi. "Då måste ni ställa husvagnen så långt ner ni kan komma på parkeringen för det kommer bli över 1000 bilar ikväll." Sagt o gjort. Grejen var den att det låg en kohage precis i anslutning så det var inte bara lite flugor där vi skulle stå. Så vi tog med husvagnen igen och letade reda på en annan plats inte så långt bort. Den här gången hamnade vi på "Bryggplan" (haha) som tillhörde ett litet hus med ovanligt många obrutna vita plastdunkar i (hmm, undrar vad det här brygghuset användes till)
Sen blev det god mat och starkdryck, vi skålade i champange eftersom det var min födelsedag :)
Sen gick vi till festplatsen. Det sades att det skulle börja 20, men när vi var där runt 21 snåret så blev vi bland de första tio betalande. Snopet!! Vi pratade med några av bandmedlemmarna och fick då veta att de skulle inte börja spela förrän halv tolv. Så vi bestämde att det skulle bli kaffe med whiskey i husvagnen i stället.
Vid det här laget kände jag att John Blund var på väg.....så det var slutdrucket för min del, men övriga tyckte inte att det var nog.... Hoppas de hade kul och kommer ihåg kvällen :)
Sen gick vi till festplatsen igen. Nu var det lite mer folk som anslutit, men vi undrade var alla dessa 1000 bilar var någonstans (???)
Det slutade med en trevlig kväll framför scenen och faktiskt så var bandet riktigt bra!! Söta var de också ;)
Det var en upplevelse att sova i husvagnen utan el och nästan inget vatten.
Det värsta av allt var att man var tvungen att göra sina behov i det gröna, med kossorna till publik!

Nu ska jag "ladda" för en midsommar i sommarstugan med familjen och lite trav på Hagmyren. Ett ställe med varken kor eller behov i det gröna!

Ha en riktigt skön vecka!




4-års kalas

Äntligen kan man pusta ut! Vi hade kalas för vår lille älskling igår o alla som fyller år (ööh) vet vilket göra det är innan och under det hela.
Det blev väldigt lyckat och plutten var väldigt nöjd!! Jag fick hans min på bild när han fick presenten från oss, den är ovärderlig..... Han trodde nog inte att det var hans leksak!


Det bjöds på tacos till gästerna och min egenhändigt gjorda spindelmannen-tårta (väldig nöjd)


Även fast jag var helt slut igår kväll så hade jag väldigt svårt att somna! Det kan ha att göra med att innan det var dags att gå i säng så fastnade jag på "Hemsökta hus"....... Hur dum får man bli! Robban jobbade i natt, så jag var ensam med Hampus..... Det var till och med så jag försökte få hunden att sova med mig i sängen (vilket han inte ens får vara i). Men han gillar inte när "flocken" är splittrad, så han tillbringade natten vid ytterdörren för att vänta in Robban.

Så idag blir det lugnt. Ska ladda batterierna till helgen då jag fyller och ska fara ner till Tidaholm o se Rebels Revenge. Det ska bli kul! Men det blir mindre kul att vara utan gullungen HELA helgen.... Det är tufft!

Nu ska jag o sonen ner till affären, så katterna kan få lite mat i magen.....kanske vi också!

Ha en bra dag!



Hur är människan skapt?

Idag är det inte en någon toppen dag! Visst är det skönt med värmen, men inte idag!
Igår bar det nämligen iväg till Sandviken för cruising, detta med "lite" vuxen-dricka..... Gissa hur det mås idag!
Men det var superkul! Det är en skön känsla att glida runt i en impala, nercabbad, dricka lite öl, ja hela kulturen är helskön!
Lite kul var det när vi var på väg dit. Vid Gävle hamnade vi bakom några av klubbmedlemmarna (East Coasters) så dem hängde vi på stora delar av kvällen. Roliga människor! Kvällen slutade ganska sent och jag vaknade när vi nästan var hemma av att chauffören tyckte det var roligt att köra lite "rally" på en grusväg. Jag tyckte det var mindre roligt och bara längtade efter att få kliva ur.......

Ja, angående rubriken!
Fast man vet att det vid intag av alkohol blir vidriga konsekvenser (lite kräk här och där, pinsamma händelser, ångest dan efter, BAKIS!) så gör man det ändå!!!
Jag ska nog överlägga med mig själv om att bli nykterist! Vad säger ni?

Nu ska jag se om den där vidrigt flottiga pizzan är på gång.... som kommer sitta hur bra som helst en dag som denna!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!