Jag tar en paus!

Jag måste ordna upp mitt liv och tar därför en paus med mitt bloggande! Men jag kommer tillbaka så småningom.
Jag säger bara en sak....Häxan har vunnit!



Fy vad lat jag är!

Just nu ligger jag i sängen o gosar med datorn! Det har nog aldrig hänt! Jag ligger egentligen inte här för att jag är lat, det är för den där förbannade Tacosen! Jag fick jätteont i magen av det, så jag tror jag kommer avstå det ett tag!

Vad har jag gjort annars då? På förmiddan blev det en powerwalk på 45 minuter, väldigt skönt! Dock hade jag en sur sambo efter det..... När jag kom hem så gick han en egen promenad för "han vill också gå promenader". Nu är det ju så att jag bara älskar att lyssna på musik när jag går och sen kan jag gå i min egen takt, det kan jag inte göra om sambon ska med. Om sambon ska med så ska ju självklart Hampus det också...... Nä, jag går hellre själv!

Sen har jag städat och lyssnat på underbar musik. Tack vare fredagens fest har jag hittat nytt örongodis, Atreyu.... Härliga killar :)

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att gå o sova!

Hörs väl imorgon då!



Borta bra, men hemma bäst!

Det blev en riktigt lyckad kväll hos syrran igår! Det blev en samling kul folk och mycket bra metalmusik!
Jag fixade också att dricka vin :) Det kändes otroligt bra och det funkade över förväntan!
Men det finns alltid ett "men"..... Vi blev lite sugna så där på nattkvisten så det dukades fram lite rostade smårgåsar. Tyvärr så tänkte jag inte så mycket (ovanligt) så jag åt min smörgås en aning för fort! Jag kände att det gjorde ont i magen, sen var det bara tack o godnatt! Jag blev fruktansvärt trött!!! Så gänget fick åka till Bullit utan mig!
Så nu har jag lärt mig en läxa!! Å andra sidan är jag inte bakis idag :)



Tror det är någon som skojar med mig!

Jag är ju som sagt student och har en hemskrivning framför mig som viserligen ska vara klar om 3 veckor. Men jag vill börja nu, så jag får lite tid på mig. När jag gör researchen så vill jag skriva ut all fakta som jag samlat på mig och gå igenom och markera det jag tycker är viktigt.
Nu till saken! Min svarta bläckpatron tog slut för ett tag sen, men ingen fara på taket för jag beställer den på Inkclub (Väldigt snabb leverans), så det gjorde jag. Nu är dem miljövänliga så man skickar tillbaka den gamla för återanvändning, i en enkom påse man får med den nya. Så jag var snabb o gjorde det! När jag sen satte i den nya, så funkar inte den!! Då har jag garanterat varit så smart att jag har skickat tillbakat den jag nyss fått!! Jag måste skylla på att jag var nyopererad och inte riktigt lika alert som jag brukar :)
Så det var bara att beställa en ny! Den fick jag igår, så då var det bara att sätta igång! Trodde jag ja! Nu håller skrivaren på att spelar mig ett spratt istället! Trots att jag tog ut leksaksbilen som låg ivägen vid pappersinmatningen *grrrr*
Så jag kastar snart den i väggen!!!

Det kanske har en mening med allt, men vad??



Vidrigt!!

Idag skulle jag gå ner i jordkällaren och hämta en glasburk. Jag är ju en av dem där hopplösa rökarna och använder bukarna till fimpar...
I alla fall, så öppnade jag dörren och höll på att svimma!! I dörrhålet sitter 4 stora äckliga spindlar!!
.......så det blev ingen burk!
Fråga mig inte varför jag förvarar burkarna där!! Inte speciellt smart!
Så här hemska ser dem ut (bilden är lånad)
                                                 

Annars har jag hunnit med lite här hemma! Jag tyckte att det var dags att ta ner sommargardinerna, så jag har bytt i köket i alla fall! Nu är det bara hundraelva fönster kvar!

Ha en bra dag!



Jag är chockad!

Jag slutar aldrig att bli förvånad när det gäller min son!
Han vill frivilligt ha havregrynsgröt till frukost!! Jag som inte ens klarar av att stoppa det i munnen (vidrigt)....
Men det är ju helt underbart att han vill ha det! Det är ju ett tecken på att han inte gör allt lika som sin mamma!!
                                                      



Gräsänka

Idag ser jag inte mycket av min lilla familj. De ska in till stora staden o greja med ett stängsel som ska bort.
Det är iof ganska bra! Då kan jag äta vad jag vill, snickra ihop min hemskrivning, bara ta det lugnt!

Igår kväll gjorde jag en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra! Jag sov med raggsockor! Jag har alltid varit varm om fötterna, men det har ändrats nu! Jag antar att det är pga min viktminskning (14kg hittils) :)
                                                       
Nu ska jag strosa runt lite i mitt stora hem!



Underbar....

Det är så härligt när man ger någon någonting och får ett sånt glatt tjut tillbaka!
Jag köpte en ny ryggsäck med spindelmannen (givet val) till min son som han fick idag.....åååh jag blir så glad när han blir glad!
Det första han sa var : "Tack mamma!" (han låter så gullig när han säger det) En stund senare sa han "Jag Älskar den här väskan!!!"
Så nu behöver jag inte bära hans väska på ett tag! Han kommer inte släppa ifrån sig den i första taget!!

Nu är det dags att sova!

God natt mina vänner!



En härlig dag!

Den här dagen har varit riktigt härlig!
Fikat med kompisen o syrran var helmysig! Det blev mycket skvaller, som jag trodde :) Det är alltid lika kul!
Nyss pratade jag med min andra syster i över en halv timme, trots att jag träffade henne i söndags.... Härligt med nära relationer!
Sen blev jag bjuden på fest på fredag.....jag har ju inte druckit en droppe på länge o deffinitivt inte efter operationen...
Så jag vet inte hur jag ska göra med en saken... Men jag har haft kul på fest i nyktert tillstånd förr, så det lutar åt det igen!

Nu ska det packas och sen åka på Bamsegympa!

Vi höres!



Full fart...

Hela dagen är i princip bokad! Jag ska lämna sonen på dagis om en stund, sen ska jag fika med en kompis och syster o det tar nog halva dan för jag träffar inte henne så mycket så det finns nog mycket att prata om :) Sen är det hem en stund, äta lunch, researcha lite om min hemskrivning, o säkert nåt mer. Sen ska jag hämta sonen, handla, hem o laga mat, åka på Bamse-gympa (blev det rätt nu Eva), ta en promenad.....
Ja, det är hur min dag ser ut!

Hoppas ni får en trevlig dag, det tänker jag ha!



Jag är beroende!

Nu är dessa på väg hem till mig! Det fanns bara en storlek kvar och självklart passar dem mig, så jag kunde inte låta bli!

                                    
Me like!!



Inte mycket!

Jag har inte så mycket att skriva om idag!
Jag har fixat med tvätten, kollat på film, o det som kanske varit roligast idag: mätt min kropp!
Jag har bestämt mig att inte stirra mig blind på vågen så jag "måttbantar" också.... Det har försvunnit 12 kilo men också 35cm på min kropp, varav 13cm på midjan! Det är kul!! Jag vet att jag har stora muskler som då väger mer än fett, å jag sitter ju inte still o väntar på att kilona ska rasa. Så jag tror att mina muskler har vuxit lite :) Jag vill tro det i alla fall!

Nu ska jag sätta mig i soffan med min son o hans kusin och smaska i mig en banan!

Ha en skön dag!



En lugn dag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Tog en timmes promenad med Dimon, handlat lördagsgodis till sonen, kollat runt lite... En ganska skön dag!
Snart ska vi åka till svärisarna och äta mat. Idag bjuds det på grillat! Antar att det är sista gången för säsongen. Det ska bli gott, fast att jag inte äter så mycket!

Hoppas ni har en lika skön o lugn dag som jag!

Linda: Ja, jag har en C-tur den 28:e, poolen ringde om den. Vaddå då?



Före o lite efter

Jag var på kalas nu ikväll till min bror. Han såg ganska stor skillnad från när vi sågs sist. Grejen är det att jag ser ingenting!
Så nu vill jag veta vad ni tycker!

Före


....o lite efter


Lite skillnad kanske..... Folk reagerar på just ansiktet, att man ser stor skillnad på det.....

Vad tycker ni som inte träffar mig så ofta?

Kram



Sköna fredag!

Nu är vi där igen! Fredagar är en speciell dag då de flesta börjar tagga ner inför helgen. Kanske det ska göras något kul som man ser fram mot! Jag har alltid gillat fredagar!
Fast just nu känns det som det kvittar vilken dag det är. Jag är ju ändå hemma och är sjukskriven för att mobiliseras efter operation.... Men sen när jag är tillbaka till skolan så är nog fredagen den bästa igen!

Idag blir det ganska lugnt! Ska slappa lite för att sen åka till Alunda på kalas. Brorsans jänta fyller 6 år idag! Grattis!

Linda: Vad är det som strular? Jag har inte hört nåt....

Ha en bra dag mina vänner!



Skor - Min svaghet

På senare tid har jag fått mig en STOR svaghet - nämligen stövlar!
                               
Den här skönheten är den sista tillökningen i familjen.....

                                  
....o dem här står det Lee skrivet på! Hur snygga som helst!!

Jag vet inte hur många stövlar jag avverkat hittils....jag har en förmåga att sumpa klacken ganska snabbt!
Jag vet att det går att fixa, men jag köper hellre nya :)



Hur jag äter!

Jag tänkte ni skulle få veta hur mycket jag får i mig på ett ungefär!
I morse fick jag i mig en halv smörgås med leverpastej. Till lunchen blev det en halv korv med bröd, sen blir det ungefär samma mängd till middag.
Mellan måltiderna äter jag en frukt. Samtliga måltider ska ta minst 20 minuter, alltså väldigt mycket tugga och äta sakta :)
Det är ju inte konstigt att jag minskar i vikt!!

För en stund sen tog jag mig vatten över huvudet. Jag tog med mig Dimon och gick en promenad på ca 1 timme och efter halva vägen fick jag ont i höften. När jag väl var hemma så kände jag mig nästan svimfärdig. Men med ett glas vatten och en halv korv så är jag fit for fight igen!

Nu ska jag surfa en stund och sen ska jag gå upp på övervåningen för att städa! Man kan ju lugnt säga att det syns att man har en långhårig hund i huset!

Vi höres!



Vilken lättnad!

Nu är dem borta! Agrafferna alltså....
Det känns som att jag nu äntligen kan räta på ryggen ordentligt! Men sköterskan sa att jag inte skulle anstränga mig för mycket ett par veckor framöver, så det är bara att lyda. Jag vill inte riskera att det spricker eller att det blir bråck, det är dumt!
Sen gjorde sköterskan mig sååå glad! Det sista hon sa innan jag gick var: Du är så snygg!! Wow, det har man inte hört på länge :)
                      
Sen när jag var utanför affären så träffade jag en jobbarkompis. Hon var lite tveksam först, tills jag gick fram o sa hej! Hon trodde inte att det var jag!! Haha! Det syns att det händer grejer alltså! Hon sa också att du får inte bli sur när jag inte hälsar.... :) Det kanske blir nåt jag får vänja mig vid? Men det är ok!

Nu ska jag utmana ödet och dra fram dammsugaren!

Ha det bra!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!