Livet leker!

Helt otroligt att det kan vända bara så där! Jag mår så himla bra att man inte kan tror det är sant!
Man märker verkligen vilka som är ens vänner och jag har tydligen inte svårt att skaffa nya heller! Snacka om att ha varit instängd, till att nu vara supersocial! Jag träffar nytt folk hela tiden och det är så kul!!
Singellivet är inte alls så tokigt som jag trodde! :)
Å vet ni då!! Jag har en platt o fin mage! I torsdags fick jag det gjort o är mer än nöjd med resultatet! Det kommer bli hur fint som helst bara det läkt ordentligt!
Faktiskt funderar jag på att lägga ut en bild på facebook, för jag vet att det finns dem som vill göra det här men inte vågar! Så jag tänkte att här finns ju ett praktexemplar på att det kan bli hur fint som helst! Nog för att det ser lite vidrigt ut med plåstrena som inte är så rena......men jag får ju inte byta hur som helst. Så jag får väl maskera lite fint så folk som är kräkmagade slipper se!

Jag ska försöka blogga mer, när jag inte är social vill säga ;)

Må så gott!



Så kan det gå!

Jaha! Då var man hemma igen. Efter en hård o blöt helg så skulle det behövas semester! :D
Soffan, tv:n, cheese balls o cola består kvällen av. Jisses vad slut jag är! Men vad kul det har varit i helgen! Lite för kul stundtals. Så nu blir det lugnt ett ganska långt tag. Det är nog bra att jag ska lägga mig under kniven så jag inte har nåt annat val! Låter bra det här :) Men man lever ju bara en gång o man ska väl passa på att ha kul medan man kan! Bra inställning!

Nä....orken tryter en aning idag!

Over and out




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!