Bacardi Razz

Igår "lyxade" jag till det o tog ett par drinkar :)
Bacardi Razz och sockerdricka blev häxblandningen! Den första var god......kanske den andra också, men sen kände jag suget efter en öl!! (Nä jag har inte problem) Fy vad sliskigt det blev! Jag tror jag låter resten av flaskan stå och glänsa i barskåpet......
                       

Idag ska vi i alla fall åka på kalas! Min "lilla" kusin fyller 22 år idag... Grattis Lina!
Men innan dess måste man ju hitta på nåt! Inte kan man gå ut för regnet öser ner......Skitväder!
Jag tror jag ska hjälpa sonen städa sitt rum. Jag kan inte förstå hur han gör för att få det se ut som en bomb har landat! Jag som sorterar och grejar med alla leksaker så han ska hitta dem, men alltihop hamnar på golvet i en enda stor hög! Ungar!

Sambon min ser man väl inte mycket av idag heller! Han kommer nog bosätta sig i garaget för att fixa klart det sista med bilen. Sen ska det lastas också!
Jag får väl stå för markservicen......R ville ta med en grill och grilla korv, men jag vill ha med pastasallad så jag tror jag vinner eftersom det är jag som fixar :)
Ikväll kastar jag ut honom!!! Svågern har köpt den där vidrigt äckliga fisken som är populär så här års! Han o R ska "smaska" på det ikväll....i garaget hoppas jag!

Just det!! Idag är dagen D för S o H som båda skaffar sig efternamnet Persson! Stort GRATTIS till dem!! Hoppas vädrets makter gör nåt åt det innan det är dags att gå ut ur kyrkan!

Nä, nu blir det frulle framför tv:n tror jag!

Ha en bra dag, så hoppas jag vi ses på Lunda flygfält vid 13:30 imorgon ;)



Slut.....

Då har jag lekt frisör igen då :)
3 stycken hann jag med idag....inte illa pinkat!! Jag var mest nervös över E som alltid går till en och samma FRISÖR, men nu har han flyttat så då frågade hon om inte jag kunde klippa henne!!! Öööh....ok!? JAG GJORDE DET!!!! Jag tror inte det blev så tokigt heller! Undrar vem som var mest vågad, jag eller hon?
Jaja! Nu är det gjort iaf!
Nu är det bara sambon kvar (tror jag)

Ja, vad händer ikväll då? Jo jag ska till grannen o grilla med glada människor....dricka lite vin kanske!
Sambon ringde nyss o talade om att han var tvungen att åka till huvudstaden med ett lass hö (lastbil alltså, inte traktor)......Stackar´n! Så han får äta skräpmat till middag!

That´s life!!



Varför kan jag inte sova??

Flera kvällar i rad har jag haft jättesvårt att somna, fast jag gått upp skapligt eftersom jag jobbat! Så idag tänkte jag ta en sovmorgon och vila ut......men icke!!! Telefonen ringde vid 7, sen kunde jag inte somna om!
Så det var bara att gå upp! Sonen hade "gjort en olycka" i sängen så det var ju bara till att riva ur den o få det tvättat! Självklart blev jag påmind om att köpa tennisbollar för han har duntäcke! Det är bara till att byta täcke så länge! Det är tur att dem där olyckorna inte händer så ofta längre.......han var hopplös ett tag! Men det ordnade upp sig!

Ja, idag blir det en städdag! Det är som skönast att få det gjort på fredagen så man får helgen fri!

På söndag ska min sambo debutera i Drifting! Det ska bli väldigt spännande! Han har i princip bott i garaget den här veckan. Det ska målas och fixas, klistras på märken etc. Jag var ut o kollade på bilen (enbart för att jag skulle hämta gräsklipparen) och såg att han skaffat sig en sponsor, klistermärkena avslöjade! Man kan ju säga att det går åt däck i den här sporten! Dem som frågar vad det är för sport, säger jag bara "Man ska sladda och spinna med däcken så mycket som möjligt på en bana".... Så enkelt är det!
                   
                
Det är den här bilen som står i garaget och som jag konkurerar med :)

Nej, nu är det bara att sätta fart så har jag nog halva dan till att njuta av solen :)

Ha en bra dag



Vilken härlig dag!

Idag känner jag mig tillfreds med allt! En mysig dag på jobbet med utflykt och lugna gatan (som vanligt).
Sen när jag kom hem så träffade jag bästaste vännen o hennes son på bageriet och tog en fika! Hur mysigt som helst!
Nu ska jag fixa middag till mig o sonen......sambon jobbar em så honom ser jag inte så mycket av! Men han får i alla fall matlåda :)

Sen tänkte jag svara på Annahs fråga om hur mycket jag vägde innan operationen och vad jag väger nu:
Innan: Hela 125 kg!!!!!!! (å skäms inte ens o säga det)
Nu: Ca 80 kg (jag pendlar lite grann just nu, men jag tror jag skyller på sommaren :))

Jag tror att jag kommer gå ner lite till för det är en del hud på magen som ska bort. Annars är jag ganska nöjd!! Det kan ju och kommer inte bli som förr!

Jag ska leta reda på lite bilder så ni får se före och efter! Spännande va!!!



Som första skoldagen!

Igår hade jag otroligt svårt att somna..... precis som dan innan skolan börjar!
I morse var jag nervös för att åka o jobba.....precis som första skoldan!
I morse var jag förväntansfull.....precis....ja, ni vet!

Vet ni vad? Det var första skoldan idag!
Jag jobbar ju som personlig assistent åt en 15-åring och det var ju dennes första skoldag! Så då blev det så för mig också!
Jag träffade alla lärare, assistenter, elever etc. Lite nervöst var det :) En av lärarna som jag träffat halva förra terminen kom fram till mig och frågade om vi setts!?! Öööh.......JA! Undrar om det var hon som började bli av med dem där rackarna i huvudet eller om jag förändrats under sommaren?
Ja ja! Det var kul att återse alla iaf!

Back to school :)



Insåg precis.....

.....att hösten är här!!
Regnet öser ner och jag sitter inne och lyssnar när det smattrar mot fönstrena....
Vissa blir deprimerade vid den här årstiden, men jag mår bara bättre! Jag älskar hösten och alla dess färger den har att bjuda på.
Jag minns speciellt en gång när jag gick hem från innebandyträningen (hör och häpna ;)) solen sken och det var sån häftig färg i luften..... Det var antagligen alla gula, röda o orange löv som gjorde det! Jag glömmer aldrig den synen.

Nog för att löven fortfarande är gröna än, men snart så....... Snart får jag kanske uppleva färgspelet igen..... Snart får jag klä på mig en skön jacka.....en jacka som jag måste köpa eftersom allt tydligen har blivit för stort!

Snart......




Jisses vad tiden går fort!!!

För någon dag sedan slog det mig!!!
Det är snart ett helt år sedan jag gjorde min gastric bypass! Helt otroligt!

Det som har hänt hittils:
 45 kg mindre  =O
 Från strl 52 till 40 (hoppas på lite mindre)
 Tappat minst 7 kg hår (allt på fel ställe dessutom)
 Fått ett självförtroende som jag inte trodde fanns (fast det märks inte när jag behöver det......så lite osäker är jag fortfarande)
 
Ja sen är det säkert massa fler saker, men ingenting som jag tycker är viktigt (för min del)

Så snart kommer det väl en snygg kallelse till Överviktsenheten (vad jag nu ska där o göra :P) för kontroll! Förhoppningsvis får jag visa min ledsna mage o kanske komma på utredning för en plastikoperation! Det är vad jag vill!!

Nu ska det snickras ihop en god köttfärssås till mig o sonen...... Sen ska det njutas av bara den!!
 



Nja, inte riktigt vad jag tänkt!

Hmm...... Mitt hår lever sitt eget liv!
Jag ville ju inte ha så mörkt den här gången så jag valde ju att ta en kastanj-färg.....
Men jag vet inte jag!
Det ser mer ut som mörkbrun eller tom svart i vissa partier.

                

Fast det blev inte så tokigt ändå! Nu känner jag inte att jag måste klippa av mig håret för att jag ska känna mig skaplig!
Jag vill ju inte ha kort!
Så jag får helt enkelt leva med det här håret, eller ska jag kanske börja sköta mina vitaminer?



Hårstyling!

Lite hårfärg kanske piggar upp  min tillvaro en aning?

Jag valde mellan svart och kastanjebrun, gissa vilken som vann? 
                

Ja, kastanj blev det! Jag kände inte för att vara en "Rockerbrud" just nu :)

Sen är ju jag en sån som inte fixar att ha samma färg i hela håret, så det blir lite slingor med den här också (för omväxlingens :P skull):

              
(tack för tipset Annah)

Så nu sitter jag o väntar på resultatet MED SPÄNNING!!



Men det är väl typiskt!!!

Ja!! Då var jag ledig o så....... Vad händer?? Jo, jag blir förkyld!!
Jag har precis varit ute i pannrummet o tänt sommarens första brasa så jag kan ta mig ett varmt bad! Ipoden ligger på laddning så jag sen kan lägga mig på sängen o slappa!
Hmm....jag tror min kropp vill ha den här vilan jag pratade om!

Vi ses i dimman!



Nu ska jag njuta!!!

Då har jag slagit ihjäl 5 dagar på jobbet o nu väntar 4 dagar ledigt! Det ska bli hur skönt som helst......tror jag!
Jag vet ju precis hur jag är! Jag säger att jag ska njuta, men när det väl kommer till kritan så ska det tvättas, städas, rensas ogräs....... Ja just det!!! Jag ska ju till tandläkaren o få skäll på måndag *iiiiih*
Jaha! Då var den lilla stunden av njutning över!!!!

Jag kan väl i alla fall få en god natts sömn??

Sov gott mina vänner!



Hemklickad :)

Nu så har jag bokat en av världens bästa skivor :)

                  

Den släpps den 2/9 och jag kan inte få nog av "As You Die" just nu!!
Den går rakt in i hjärtat!!!



Så var allvaret igång igen!

Idag känner jag liksom med alla andra som börjar jobba igen. Jag har ju inte haft någon "semester" utan tog lite föräldrarpenning som låg o skramlade......med dem lyckades jag få ihop 2 veckors ledigt. Sen har jag jobbat ett tag sen det, så det känns så bra att man slipper vara avundsjuk på alla som inte är lediga längre :)

Imorse gick jag upp 4:30 för att skicka iväg sonen till andra sidan Östersjön. Han åkte med mormor, morfar, moster o kusin för att hälsa på dem finska släktingarna. Å jag gick o la mig igen och vaknade 10:30!!!! Gissa om det var skönt! Det kanske behövdes för jag var så himla trött på jobbet igår, så är jag inte pigg på jobbet ikväll så vet jag inte!!
I och för sig så kanske den där "Party-Lissan" satt kvar sen i fredags då jag var med syrran på medlems-pub i Simbadet. Hur kul som helst ju!!

Nu ska jag äta lite "frukost" och sticka till affären för att se om det finns nåt som faller i smaken innan jag ska iväg till jobbet!

Ha en riktigt skön dag, så ska vi väl höras imorgon iogen :)



Oj oj oj!

Ingen ordning alls här!!
Inspirationen har inte funnits helt enkelt!

Vad har jag pysslat med då? Jag har hunnit varit till stugan 2 gånger. Kom hem från andra visiten igår. Jobbat o jobbat!
Varit barnledig en hel vecka :) och på måndag morgon drar han igen..... Den här gången till grannlandet o finnarna!
Jag kommer väl som vanligt att längta ihjäl mig! Men som tur är så jobbar jag alla dagarna han är borta, så det ska nog gå hyfsat!

I helgen är det den lokalt kända Eldfesten som iår inte kommer få besök av mig. Eller jo, lite. Jag tänkte gå ner på puben där ikväll. Men imorgon blir det till att kolla på fyrverkerierna från utsidan o sen hem o lägga sig. För söndagen ska jag tillbringa på jobbet.
Sen hade jag ju tänkt att vi skulle gå på söndag efter jobbet men sonen ska åka kl 5 på måndag morgon så det blir inget av med det om han ska orka tillbringa dagen på en finlandsfärja.

Nu ska jag väl försöka röja lite här hemma! Konstigt vad stökigt det blir när man är borta :)
Dem säger ju det: "När katten är borta, dansar råttorna på borden"

Ha en skön helg så hörs vi snart igen! JAG SKA SKÄRPA MIG!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!