Frys-skit!

Idag var vi iväg o åkte skridskor jag o sonen. Eller inte jag, hade fullt upp att hålla reda på sonens fötter :)
Det blev en helmysig dag med brorsan o hans familj och några vänner till dem. Korvgrillning o fyrhjulsåkande. Ungarna (min bror medräknad) åkte i en kärra efter fyrhjulningen till skridskobanan, medan jag o svägerskan tog bilen.
Men kallt som f*n!! Det var bara att hoppa in i duschen o värma sig när jag kom hem! Är fortfarande inte riktigt värmd!
Jag har blivit en riktig fryslort.....

Nu väntar jag på att R ska bli klar så vi kan åka till hans föräldrar o äta god mat, med trevligt sällskap naturligtvis!

Gott nytt år igen :)



Lugna gatan!

Inte mycket som har hänt i mitt liv idag!
Städat lite, varit o handlat för jag fick order om att ta med en fin vaniljglass imorgon (hmm.....finns det "fin" vaniljglass på ica?), försökt fått upp värmen i stugan..... Nån hade vridit ner termostaten så ja lyckades få 19 i alla fall. Nu har smarta jag skruvat upp termostaten igen :) Dem där blonda slingorna slår igenom lite mycket ibland!

Sen har jag köpt nya vantar till imorgon! Lissan lyckades tappa bort dem i lördags. Kan tänkas att dem blev kvar i taxin.....tyckte väl att jag inte behövde dem mer, inte den natten i alla fall :)
För imorgon behövs det varma kläder till skridskoåkningen!!

Kikat runt på lite tv-apparater har jag gjort! Jag vill ha en Lcd eller plasma när jag flyttar, ingen "stenålders-apparat".
Även lite funderingar på hur jag vill ha det i min nya lya! Jag som älskar inredning!! Hur kul om helst ju....

Nu tänkte jag nog krypa ner i badet o värma mina köldskadade tossingar.....ja, för mina skönaste o varmaste tofflor är trasiga, så dem har kasserats!

Nu önskar jag er alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt år!!

Kram på er!



Ännu ett under till världen!!

Måste ju bara säga grattis till A o P för den fiiina tjejen dem fick inatt! Jag antar att hon kommer ångra sig om 15-20 år att hon inte kunde stanna inne en dag till :) Det tror jag hennes föräldrar håller med om!

Idag tänker jag städa......suck......det har en förmåga att bli bombnedslag här hemma, kan tänkas bero på en liten kille som har en mamma som plockar undan åt honom så det är tydligen ok att lägga allt på golvet :) Skyll mig själv!!

Imorgon ska sonens pappa jobba.....ännu en suck.....så jag o H ska nog åka med brorsan o hans familj o leka bambi på hal is, grilla korv o bara ha det mysigt!
Tidigare år har vi varit ett stort gäng som samlats o grillat korv, ätit ärtsoppa o kanske något starkare :) Men iår har vi spridits med vinden.....

Just ja!! I lördags pratade jag med en person om att jag aldrig fått en bot i hela mitt liv! Jo, en gång på ackis, men den överklagade jag o fick rätt :) Men igår fick jag en i självaste Hudiksvall! Grr... Jaja! Bara att betala o se glad ut!

Nu blir det kaffe med mammsen!



Skönt....

....att begravningen är över! Hatar det!! Fruktansvärt jobbit att se andra ledsna.....nästan det som är värst! Men nu har mormor fått ro, slipper andnöden, oron, syrgasen dygnet runt...... Min mormor! Den enda mor-far föräldern jag hade kvar är nu borta! En aning jobbigt!!

Nu ska jag surfa runt lite....kolla på sonen när han spelar på sitt nya xbox 360..kan det bli roligare?



Tråk dag!!

Det blev en kul och vild kväll igår! En aning för mycket att dricka men inte gör det nåt!! Vantarna mina är ett minne blott, så kan det gå!
Låg i sängen halva dan o slöa.....inte ofta det händer :) Skönt det!

Imorgon bär det av till Hudiksvall för mormors begravning....ska bli skönt att få det avklarat så man kanske kan få gråta ur sig lite. Så halva dan tillbringar jag i bilen imorgon! Tror jag ska ta med mig en kudde o hoppas på att jag slipper köra.

Nu ska jag hoppa (eller kanske krypa) in i duschen, sen blir det soffan för hela slanten! Kanske stoppar i en bra film som jag inte sett på länge.

Ha en fortsatt skön söndag



Vilken sportig tjej!!

Idag har jag varit en duktig flicka! Först blev det en promenad med Dimon, vilket resulterade i att jag skulle behöva köpa mig ett par nya höfter :) Ajaj!
När jag kom hem från powerwalken så ville övriga ut o åka skridskor så det var bara till att åka med!!
Kuligt värre!! Det var ju hur många år sen som helst som man lekte Bambi på hal is. Så imorgon förväntar jag mig ännu värre träningsvärk :) Skönt det!

Nu behöver jag en riktigt varm dusch o senare ska Lissan göra stan osäker :)



Ha!! Där fick jag!

Jag tränade pilates-fitness igår och trodde inte i min värld att det där med att "dra upp bäckenet till revbenen" skulle funka! Inte heller "ryggraden är en kedja".... Men tji fick jag! Vilken träningsvärk!!!! Hua! Så idag blir det bara en promenad för att vila magmusklerna och ryggmusklerna.
Så jag kan verkligen rekomendera pilates :)

Nu ska jag hem till mammsen o äta grötfrukost! Mumsigt :)

Ha en bra dag



Glömde....

.....att jag också fick en helt egen våg i julklapp :)
Mamma har nog lessnat på att jag springer dit o väger mig stup i ett, för det blir mycket vägande!! Inte alla som går ner 2 kg över julhelgen :)

Idag händer det nog inte så mycket. Tänkte jag skulle lägga mig på golvet o stånka lite.....pilates fitness med andra ord.
Jag har märkt att mina muskler försvinner!! Kan ju knappt bära matkassarna från affären längre, så nu jävlar!
Kanske hinner jag med en långpromenad med hunden innan det blir mörkt!

Ha en super dag!!



Äntligen över :)

Nu kan jag lugna ner mig igen! Julen är nästan över!
Vilken jul sen då!! Kom inte isäng förrän vid 6 i morse......det blev skitsnack o kortspel hela natten! Härligt!
Allt flöt på, förutom när vi skulle äta då jag kom på att jag glömt koka potatis...hahaha!! Lissan i ett nötskal.
Gissa om jag har ett stort kök!?! 15 vuxna o en liten plutt fick plats. De större barnen (lillasyster inräknad) fick sitta vid ett eget litet bord i rummet bredvid. Mysigt värre!

Sen tyckte tomten att jag har varit snäll i år!! Jag fick en alldeles egen iPod nano :) Nu kan syrran få tillbaka sin!
Presentkort på H&M, Åhlens o Ikea blev det också! Det går ju åt lite pengar nu när jag måste köpa nya kläder, så det var uppskattat!

                     

Idag har jag inte en aning om vad som händer! Kanske hamnar man på soffan o tar igen min missade skönhetssömn :)

God fortsättning på er alla!!



Inte som jag tänkt mig :)

Tänk att man alltid ska hitta på massa annat när man städar!
Jag är fortfarande inte klar med det jag planerat! Städar jag på ett ställe så hinner jag inte bli klar där förrän jag är på nästa! Det tar ju skitlångtid det här! Och så kommer jag på massa annat mellan.... *suck*
Knäcken har jag inte heller gjort! Ingen ordning alls på Lissan!

Här kan jag ju inte sitta o mysa när golven väntar på mig :)

Ha en riktigt god jul nu mina vänner, så hörs vi snart igen!!

Kram



Gissa vad jag gör idag?

Hmm....vad tror ni?
STÄDAR så klart! Tänkte ta på mig latexhandskarna o skura toaletterna nu.....nån som känner sig manad att hjälpa till? :)
Nej, tänkte väl det!

Sen tänkte jag gå ut i skogen o palla granris som jag ska lägga vid trappen.
Jag tog mig en funderare idag och kom på att jag inte alls är lika kreativ som jag var förut. Då gjorde jag stora kransar med röda band runt o satte på balkongen, hur fint som helst! Jag pyntade inte bara insidan, utan utsidan fick sig en piffning den också. Sen har belysningen på utsidan minskat! Vi har inte ens en gran utanför!
Jag tror jag prioriterar lite andra saker i mitt liv just nu, som mig själv t.ex.

Nej, jag uppdaterar er hur det går med städningen senare! För det vill ni väl veta? :)



Julen är förstörd!!

Jag sörjer.....
....min kola!! Varför, varför?? Hela julen är förstörd!
Nej då! Skojar bara :) Men det hade ju varit kul att bjuda på hemgjord gammaldags kola....men nej!

Jag tappade inspirationen efter den incidenten, så knäcken får jag fixa imorgon. Har ingen lust att tillbringa mer tid i köket just nu, annat än att skura skåpluckor.
Annars tänkte jag städa tvättstugan, ett sånt ställe som man egentligen inte behöver vara så noga med. Men man måste gå genom den för att komma till toaletten, så det är ett måste. Vilka krav jag har!! Tokig jag :)

Sov gott alla vänliga själar!



Misslyckad kola

Lissan lyckades koka kolan för länge.....så den blev förstörd! Nu får jag väl inte ren kastrullen heller....
Knäcken tror jag att jag utesluter..... Hrm!! Inte bra för min image som bullmamma det här!
Fast just bullarna blev bra i alla fall....synd att man inte kan äta dem, då hade jag tröstätit nu. Men nej, jag tar mig en bit skinka i stället :)

Nu ska jag ta fram stålullen o försöka diska



Bullbak o städhysteri

Idag kommer bullmamman i mig ut!! Just nu står dem på jäsning o väntar på att bli "äggade"....
Tänkte kanske fixa knäcken o kolan också medan jag ändå håller på, synd att det ska ta sån tid att göra bara! Sist fick jag ta stora kniven o skrapa loss det fastbrända i grytan! Det tog tid ska jag säga! Jag ska försöka sköta mig den här gången...

Tänk vad mycket lättare allt blir när man lyssnar på bra musik!! Just nu är jag helt såld till Volbeat.....härliga killar!!

Nej bullar var det :)

Höres



Julhandel

Japp! Idag var jag, sonen o Robban in till stan o handlade lite. R tyckte det behövdes en ny kamera eftersom den andra är spårlöst försvunnen. Så som vanligt kommer väl den fram vilken dag som helst!
Så nu ska det fotas lite bilder på mitt julfina hem som ni ska få se senare :)
Det blev en sväng till Chilli o där fanns det massor som jag gillade! Synd att man inte är miljonär säger jag! Jag var ute efter ett par ljusstakar som syrran fått därifrån, men jag hittade dem inte! Hur fina som helst!
Sen blev det IKEA och nya vinglas. Jag har ju gått o blivit en rödvins drickare, men inga rödvinsglas....det går ju inte!! Så dem fick följa med hem därifrån....

Annars har jag hunnit med att städa lite till. Jag skurade ur kylen som det iofs inte var så länge sen jag gjorde, men fy f*n vad äckligt det blir fort!! Hua!!

Imorgon ska jag förvandlas till "bullmormor".....tänkte jag ska baka bullar, göra knäck och kola....ja, en riktig husmor!!
Jag som knappt äter godis :) Men jag tänker på barnen!!

Nu ska jag slappa i soffan o ladda för ännu en dag full med stress!

Ha det bra!



Min julgran

Det går sakta men säkert framåt med städningen! Det är lite speciellt för Robbans pappa är allergisk mot katter så jag undviker att lägga fram dukar (katterna ligger överallt, ingen ordning alls) och tyget på kökssoffan sätter jag dit på julafton. Allt för att han ska kunna vistas i vårt hem.... :) Snäll jag!!
Granen kunde jag inte låta bli att ta in eftersom den ändå var hämtad......så nu är den klar :)

Så här ser den ut:

                

Temat är guld och silver

          

Ursäkta kvalitén, men det är en liten herre som har gömt kameran o inte minns var, så dem här är tagna med mobilen.
Färgvalet kanske gör att det blänker också :)
Jag ska ta ett kort imorgon när det är ljust ute o se om det blir bättre......fy vilka dåliga kort det blev :(

Nu ska jag greja med nåt av alla sakerna jag har kvar!!

Ha det bra



Nu J**lar.....

....ska det städas!! Pust o stånk.....det tar emot att ens säga det!! Hur ska det här gå? Jag tror jag ska göra en lista på vad som ska göras så jag ser att det går framåt....kan vara en bra idé för en sån som mig...
Robban o Hampus åkte precis för att fixa en gran...så den ska kläs idag tänkte jag. Sen ska jag baka bullar, göra knäck o kola... Hmm, hur ska jag hinna?!
Tror jag börjar med att stänga av datorn :) Har en förmåga att fastna här annars!

Ha en skön lördag...gör inget som inte jag skulle göra!!



Gratis frisör.....

......det är jag!!! :)
Jag har precis klippt o donat min syster o hennes karl, för dem ska på julbord imorgon. Dem vill ju vara fina....
Fan vad jag är snäll!!!
Blev en aning chockad när svågern trampar in o frågar om jag är redo! Ööööh.....vad? Ja just fan.....det hade jag glömt!!
Undrar vad jag har min almanacka till? Den skulle jag behöva ha i bakfickan dygnet runt......för jag kommer inte ihåg mycket nu för tiden!!

Jaja!! Nu ska jag fundera om det är nåt mer som alzheimern glömt :)
Ha en fortsatt mysig fredag!!



Mina kroppsförändringar

Ända sen augusti har jag mätt min kropp för att kunna se förändringarna på papper. Det har ju gått så fort så jag ser inte förändringarna i spegeln.....lite läskigt vad hjärnan kan göra :)

Det som märks mest är midjemåttet och självklart bysten (snyft). Runt midjan har jag minskat 23 cm och bysten 16 cm. Sammanlagt så har det försvunnit 75 cm på mig och 26 kg.....ganska bra tycker jag!!
Det syns ju då också på bmi-måttet....hela 10 enheter har jag sjunkit. Hur skönt som helst!!

Nu ska jag natta en liten kille som är trött!
Vi hörs säkert mer idag :)




En helt vanlig fredag!

Idag blir det en dag full med stress :) Ovanligt!!
Syrran kommer hit med hennes son som jag ska passa medan hon åker till stan o handlar julklappar (kan inte låta bli att vara avis)
Annars tänkte jag hinna städa, handla, tvätta grejer som inte blir tvättade så ofta t.ex soffan....Jaja...det ska jag nog hinna!

Vad ska ni göra idag?

Kram



Nu kommer stressen!!

Jag har precis insett att jag kommer ha hur mycket fritid som helst dem här tre veckorna innan praktiken!!
Samtidigt slog det mig att julen ska firas här hemma med massor av folk.....just då kommer jag på att jag kanske skulle börja storstäda! Alla dem där ställen som man inte brukar städa på vet ni!!
Har ni sett "Tomten är far till alla barnen"? Det säger allt!!
Jag får prestationsångest när det kommer folk!! Jag vill att det ska vara hur jul-mysigt som helst och att alla ska trivas, utan att behöva gå med rollern stup i ett för alla djuren verkar bli hårlösa!
Ja det verkar ju komma som en chock att alla kommer hit,men det gör det inte.....Det är som vanligt jag som ska ut i sista sekunden. Men i år handlar det inte om julklappar! Dem är klara för länge sen :)



Slippa böckerna!!

Idag har jag varit på avslutning i skolan......så skönt!! Nu är det bara praktiken på Barnsjukhuset kvar, det som jag har sett fram mot mest i hela utbildningen. Så det ska bara bli kul! Jag behöver förhoppningsvis inte öppna en kursbok på ett tag, för dem är jag fruktansvärt trött på!!
Mina lärare var så gulliga idag! Dem hade köpt böcker till alla i klassen o det hela gick ut på att titeln skulle passa in på vår personlighet. Min bok heter "Gå ut min själ" o den fick jag med motiveringen att jag hade förändrats så himla mycket sedan jag började utbildningen. Fysiskt är jag en helt annan människa :) och kan nog tänkas att jag har ändrat mig psykiskt/emotionellt också.... Det var en rolig avslutning med jättegod mat och trevligt sällskap. Jag kommer sakna alla inblandade.....kommer bli tomt!!

Idag ska jag väl åka o bygga lite till den "kända" knutmassofirandet :) Det kommer bli nåt det!! Skitkul!!




Gör jag rätt?

Jag blir inte klok på mig själv!!! Jag trodde jag var så säker på vad jag höll på med, men icke! Jag tror inte alls att det kommer sluta som jag har trott.....det kanske blir så som jag trodde det skulle bli för 2 år sen.....jag pratar om mitt komplicerade förhållande.....Jaja, nog om det!!

Imorgon är det sista dagen i skolan, med en lunch tillsammans med alla klasskamrater o lärare. Det känns lite vemodigt!! Nu är jag snart på ruta ett igen...vad ska Lissan hitta på resten av sitt patetiska liv?

Vad bitter jag låter!! Kan nog ha att göra med mina känslor som svajar värre än Pisatornet och om den där förbannade begravningen som blir av nästa måndag.....för min kära mormor somnade in förra veckan! Jag har inte ens gråtit ordentligt än.....jag har gråtit så mycket över andra saker den senaste tiden. Men jag tror att det kommer på begravningen....för jag behöver sörja henne!!

Jag kanske lägger in ett inlägg om mina kroppsförändringar sen...om jag orkar....kanske bjuder jag på en bild :)



Ok! Jag är tillbaka :)

Hej igen!!

Jag har nog saknat det här en hel del, men har haft massa annat att fundera på och lösa!!
På torsdag är jag nästan klar undersköterska (en praktik kvar) och tempot har varit enormt dem sista veckorna.....slutkörd kan man säga!!

Sen händer det en del i mitt privatliv, men jag känner att jag inte vill skriva om det av respekt för dem inblandade. Det kanske kommer senare när jag är "mogen" för det.

Nu vet ni att jag är tillbaka och ska uppdatera er lite senare om vad som hänt och händer med mig.....jag håller ju på att förvandlas :)
Men det kommer i ett annat inlägg....

Nu har jag en julafton med 20 personer att planera och en möhippa (hahaha)

Vi ses snart igen



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!