I´m in love!

Jag har hittat nya älsklingar att lyssna på!

Det finns inget bättre än att känna pirret i kroppen när man hör en bra låt! Det känns helt klart när jag lyssnar på dem här raringarna:
image43

Jag kan väl vara snäll och länka då....



I fejartagen!

Fredag och ledig! Tillbringar dagen med att städa......passar ju utmärkt nu när det är så fint väder ute :)
Medan jag städar så lyssnar jag på "Bandit Rock" och städningen går så mycket lättare med bra musik!

När jag är färdig här hemma ska jag hämta mitt efterlängtade paket, som innehåller två nya nässmycken. Jag fastnade med den sista jag hade i Hampus mössa så den ser jag inte till mer. Nu tänkte jag uppgradera min näsa med 18k guld :)
                                       image41image42



Ännu en väggmålning!

Jag känner mig så otroligt kreativ! Den här veckan har jag målat på TVÅ väggar och veckan är inte slut än!
Den här är jag också otroligt nöjd med, allt är för hand! Så jag kan inte tipsa om schabloner och sånt :) Nej då, skämt åsido. Jag trodde inte att jag hade en sån stark ådra i mig, som kunde göra sånt här! Men nu har jag bevisat det för mig själv. Fy vad jag spyr komplimanger till mig själv :)

Här är det otroligt bra resultatet!
image39
image40

Nu ska jag lata mig framför tv:n

Ha en bra torsdags kväll!



Design Lee

Jag känner mig så otroligt stolt över denna kreation! Den blev riktigt bra och passar utmärkt på den väggen!

image37
image38

Se så fint det speglar sig i silverfärgen :)
Nu kan jag gå ock lägga mig med ett leende på läpparna!



Framtiden planerad!

Igår följde jag med min sambo hem till svärfar för vi skulle greja lite med veden. Det kändes ju bra ända tills allt kom på plats! Jag vet inte hur mycket det är som ligger så fint och väntar på att bli kapad och klyven! Skulle vi kapa och klyva allt med klyven så hade vi göra hela sommaren (vem vill det), så vi har lånat en maskin som kapar och klyver på en gång. På det viset spar vi säkert 2 månader :)

Sambon och sonen har åkt dit igen, jag ska också dit men jag känner att det är någon som behöver styra upp hemmet. Vem kan det bli om inte jag!

Ha en skön och lat söndag!



Toppen av mystik!

Vad är det här? Tomten som sätter skräck i en hel by!?!
Men alltså, det kan inte vara så att det är en dvärg som spelar alla ett spratt?

Ja,ja!
Idag ska jag städa, städa och städa. Kanske att jag tar rast för att åka till syrran och hälsa på. Inte henne menar jag då, utan sötnosen William :)

Ha en bra dag!



När våren spirar, spirar ideerna!

Jag får så himla mycket ideer när det blir vår! Vi har bott i huset i snart 4 år och jag har gjort mycket förändringar i trädgården, mer än vad man kan tro.
Jag har tagit bort massor med blommor och buskar (förra ägaren gråter nog blod), mest för att det var alldeles för mycket och det skulle ta upp alldeles för mycket av min tid. Är man småbarns förälder så vet man vad jag pratar om!
Sen är jag ute efter att få göra det på mitt sätt. Även om det är fint redan, så vill jag att det ska vara MITT.
Jag är väldigt sugen på att lägga plattor just nu, men det ska ju kosta så mycket pengar! Pengar vi inte har just nu (student)
Men nån gång ska det bli den här stilen:
image36

Gillar den här stilen väldigt mycket! Men jag tror sonen ska få växa lite till, annars får nog inte stenarna ligga så länge :)

Nu ska jag ut och kolla läget i trädgården!!



Det brinner!

Idag har jag varit en liten pyroman! Jag tyckte det var dags att elda av jordkällaren, så det kanske börjar växa lite gräs på den och inte bara ogräs. Så jag tog fram tändaren! Lite segt.....men det gick ganska bra!
Jag var inte riktigt nöjd med det, så jag (mamma, syster) gav oss på mammas jordkällare (bor granne mad mammsen). Där blev det en riktig fart!! Jag hade fullt sjå att hänga med elden. Tack o lov så hände inget allvarligt! Men jag fick göra det som är ett riktigt klart vårtecken, elda gräs!
                                         image35



Den sängen vill jag ha!

Min kära son fyller 4 år (ush vad tiden går) i juni och jag har tittat på lite sängar åt honom.
Å jag har hittat Sängen med stort S! Han skulle aldrig mer komma in och lägga sig mellan mamma och pappa! Hrm....man kan ju alltid önska det! Inte för att jag inte vill det, men jag sover så himla dåligt med tornadon i sängen!
image34
Den går ju inte att inte älska!



Värdelöst vetande!

Jag känner mig redan less på skolan! Det är samma samma, upprepningar hela tiden! Igår kväll och idag satt jag vid datorn pch skrev på arbeten....... Jag vill ju vara ute i det fina vädret, nu när våren äntligen är här!!!!
                                       image33
Just nu längtar jag till jul då jag är fardig undersköterska och kan börja jobba!! Slippa skolbänken!! Tjäna pengar!! Listan kan göras lång......
Imorgon ska jag få göra lite praktiska övningar, klippa stygn på en katt *haha
Det är ju alltid en början....

Nu ska jag bara skita i allt och sätta mig framför tv:n och vänta in "Greys anatomy"
Så kanske det känns lite lättare imorgon!

Ha det så bra!




Lilla häxan!

Då var man tillbaka där man hör hemma! I skolan! Lite annorlunda blev det första dagen! En av mina kamrater (som jag tycker mycket om) har brutit benet och kommer vara hemma en tid. Jag lider verkligen med henne, men hoppas att hon kan/orkar komma tillbaka tidigare innan gipset plockas! Jag håller tummarna!

Jag fick höra ett och annat av min kära sambo i söndags, han kallade mig för "Häxan". Han menade att nu är det skola igen och jag går in så pass i det så jag är frånvarande och lite "elak". Hm....det gjorde att jag fick en liten tankeställare! Jag ska tvinga mig själv att plugga långt innan det är dags för prov, så jag slipper sitta i sista minuten och låta mina aggressioner (möjligen stress) gå ut över min familj!
Så nu tänkte jag börja med ett avslappnande bubbelbad med min sambo :)

Ha det gött mina vänner!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!