Ljuvligt!!

Jag har varit lite nervös över framtiden och mitt humör! Trodde att det kanske var väderstyrt! Men icke! Det snöar ute och jag still going strong! Vad ska jag till läkaren o göra?? Jo jag vägrar dimpa igen och det som jag är mest orolig för är ångesten som kommer i tid och otid! Den har mina mediciner tagit slut för, så tänkte skaffa mig mer sånna! Å prata om framtiden! Höra vad han tror! Just nu gör jag precis vad jag vill inget tvång, vad händer när allt i min vardag styrts upp igen o nåt går inte som jag tänkt! Ska jag dimpa igen då?
Nä, lite planet på en sommar utan semester, jobba när jag vill för att sen smida planer för hösten! Jepp! Så ser det ut nu iaf!
Sen får tiden utvisa vad som händer i det här förbannade huvudet! Det skärpta huvudet som nåt hände med!
En sak är säker! En mr i mitt liv har klivit ur helt ur mitt liv, men tyvärr fastnat i min familjs liv, de så knattarna! Det gillar jag inte! För då blir jag påmind om just den fina grejen har gör för barnen i min närhet! Jobbigt sits! Visst skulle jag kunna ta med mig de o ta oss dit för en fika så de får träffa varandra! En tanke! Bara han inte får för sig att jag är den där "fina kvinna" jag alltid varit! För jag är inte hans längre! Jag hatar bara att höra barnen prata om någon jag inte vill träffa som vi gjorde förr! Jag vill enbart gräva ner stridsyxan o enbart hålla det vänskapligt! Jag är uppe o tänker inte dras ner igen! I'm in charge!
Have a nice day!




Bygger väggar!

Jag mår bra!! Bygger väggar, försöker bevisa för min omgivning att jag mår bra, har kul! Jag gör bara saker som är roliga! Jag vågar inte annat!
Jag har bränt en del broar den senaste tiden, så jag har en del att jobba på!
Idag dricker jag vin med Sandra! Vinet har hjälp mig dämpa ångest, nu har jag inte tagit medicin för det! Visst jag är nervig, rastlös! Men jag mår bra!!!! Jag mår skitbra!!!!!




Still going strong

Snart 1 hel vecka utan dimp! Helt otroligt!!! Jag känner mig levande! Energin sprudlar! O jag har kommit igång med motionen! Äter som aldrig förr, så jag måste röra på mig ;)
Mor min säger att min mage vuxit! Jag sa att jag kanske är gravid! Men efter att bara ha spenderat tid i sängen så vet vi alla orsaken till det!
Nu är det min tur!!! Min tur att leva, min tur att må bra! Min tur, så det så!!
Banne den som försöker ta det ifrån mig!!!




Men åååh....

Jag känner mig fortfarande "glad"..... Vad händer?? Är det våren? Jag vet inte..... Men OJ vilken härlig känsla!!!! Energi som jag inte visste fanns har intagit min kropp!
Jag träffade gamla vänner i lördags som mycket väl kan ha en inverkan! Jag hade kul! Ingen ångest.....bara kul! Hoppas hoppas hoppas det håller i sig nu! Gäller att hålla negativa energier borta från mig! Nu ska jag försöka omringa mig med massa positivt! Nu kör jag!!!!!




Skumt....

Vet inte vad det är.......men har haft gott mod sen igår! Härlig känsla!! Men jag vet inte varför och jag vågar inte ropa "hej"!
Jag har inte gjort något speciellt, eller jo, jag har inte druckit eller tagit insomning den här veckan. Kan väl kanske se det som detox. Vinet har varit en ångestdämpande grej, för stunden! Insomning har fått mig bort från det jobbiga! Nu har jag skippat detta en vecka! Sen att jag fortfarande tar lugnande mot oro och ångest är en annan sak! Det verkar funka! Tror jag......
Men jag vet hur det kan bli.....jag känner mig bra ena stunden för att i nästa krascha totalt!! Önskar bara det här var över! Önskar allt faller på plats och allt är bra igen! Jag längtar tills jag har mitt eget och kan leva som den vuxna människan jag är.....




Vågar inte

Just nu mår jag inte bra.....
Hela veckan har varit jobbig o jag är glad att jag orkar kliva ur sängen. Även om jag inte gör det många gånger om dagen.
Verkligheten har kommit ikapp!
Mycket tankar om hur jag ska lösa saker, hur saker kunnat varit annorlunda, hur ska jag ta mig ur det här!!! Många "tänk om"...... Jag har bokat tid på närpsyk för jag behöver "ses över". En annan medicin, terapi? Nåt! T.om. så min kära mor följer med för jag är bra på manipulera.....jag får saker att se bra ut, för att sen krascha totalt strax efter!
För att ni ska förstå hur illa det är nu......jag tvingar mig själv in i duschen, bilen har jag inte rört på en vecka, ögonbrynen funderar jag på att plocka.....jag som är mån om mitt utseende..... Hur fan kunde det bli så här? Hur kunde jag låta det sjunka så här lågt? Hur tar jag mig härifrån?
Om jag vaknar med något gott mod, så vågar jag inte ta det till mig för jag tror att det är borta snart igen. Så jag låter det vara! Blundar...... För inte kan väl jag få må bra? Allt blir ju ändå bara fel!
Tänk om vissa människor aldrig klev in i mitt liv......eller ur.....hade jag mått bra då?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!