Döm mig inte!

Jag sa att det inte skulle bli några bilder på renoveringen än, men jag kan inte låta bli!

Så här blev resultatet.... det ska bli så kul att flytta in här och inreda rummet!



Här är det breddade dörrhålet. Nu ser man det fina trägolvet som ligger under den fula mattan (med avtryck efter ett strykjärn, som inte jag orsakat) Det bästa kommer senare, det nya golvet!
Till vänster, bredvid den nu kapade väggen så anar man en dörr. Det är i alla fall en toalett där. Så jag kommer få en toalett i sovrummet! Sånt ser man ju bara i amerikanska filmer ;)



Sommarfina fönster!

Nu har jag tvättat fönster och satt upp lite ljusare gardiner.
Jag kan ju lugnt säga att det var inte i det bästa vädret jag bestämde att göra det i..... Svettigt!


Jag gillar den här uppsättningen, dels för att den släpper in ljus och dels för att det är lite det stuket jag är inne på!



Ja! Det var det!



Renovering....

Ja, det är som vanligt när jag ska renovora någonting! Jag har målat o donat i sovrummet nu, så det var väl tänkt att det bara skulle läggas golv o slå upp en liten vägg. Men nej! Jag kom ju på den smarta iden att bredda dörrhålet......När man ska in i sovrummet så kommer man först in i en liten hall som är ca 1x1 meter, sen är det ett litet dörrhål in i sovrummet. Nu tänkte jag att vi skulle ta bort det hålet, så det blir "ett" rum. Så nu har vi göra igen!! Sambon tog fram motorsågen och tog bort väggen..... (undrar vad grannarna tänkte när de for förbi och hörde motorsågen inne)
Men hua så bra det kommer att bli!!! Jag uppdaterar med bilder sen (inte så kul att lägga ut bilder med massa spån)

Nu blir det sängen!!
Natti natt



Sovrums projekt!

Nu är jag igång! Sovrummet är under förvandling och kommer bli sååå mysigt om det nu blir som jag vill!
En vägg blir "kakao" och två blir "äggskal", den sista väggen kommer bestå mest av garderob (som jag säkert får bygga själv).
Äntligen har det börjat!!


Mer smarrig choklad än mörk kakao när den väl är på plats!

Färgen ser inte riktigt ut så här när den kommer upp, den går mer åt det beiga hållet.

Båda färgerna finns på Rusta och kostar 149:- för 2,5L (överkomligt eftersom jag gillar att göra om)


Ha en bra schlagerkväll (Heja Charlotte)



Nu är det inte långt kvar!!

Snart kanske jag kan få börja mitt nya liv, med en "ny" Lee! Idag kom kallesen till kirurgen! Äntligen! Nu är det bara ett steg kvar till om jag ska få göra operationen eller inte...... alltså en gastric bypass. Det kommer bli en nervös väntan...... men det är det värt om det nu blir som jag vill!

Nu ska jag röja lite, så jag slipper det i helgen!

Ha d!!



Utmanad!

För 5 år sen:
Visste jag inte att jag skulle ha en busig 4-åring idag!

För 3 år sen:
Hade vi nog kommit iordning i huset vi bor i nu!

För 1 år sen:
Bestämde jag mig för att göra något med min vikt, vilket ev. kommer sluta med en operation i år!

För 3 månader sen:
Ja, vad gjorde jag då? Antar att det var mycket plugga för jag minns inte riktigt ;)

Igår:
Var jag på Rally i regnet!

Om ett år:
Har jag opererat mig och är en bit på väg till att bli en sundare, gladare Lee!




Kall.....

Det blev som jag ville! Vi har varit ute i Gubboskogen på rally! Det var ju då inte det bästa vädret man kan tänka sig, redan efter en timme var jag dyngsur om fötterna. Men eftersom rally är så jävla roligt att titta på så gjorde det inget! Jag älskar när det går fort och smäller om bilarna, det liksom pirrar i kroppen på nåt vis!
Nu väntar jag på att det ska bli varmvatten så jag kan ta en lång och värmande dusch! Övriga sitter i bastun och myser, men jag är inte den som gillar det speciellt!

Ha en skön, regning lördagkväll!



Jag har fått tillbaka min bil!

Äntligen! Min bil har varit på verkstaden för lagning av kofångare. Det är en historia för sig...... och inte mitt fel! Det var en tjej (men flaskbottnar och som skallar framrutan varje gång hon bromsar) som backade in i min bil, vilket gjorde henne 5000:- fattigare!! Idag hämtade vi bilen och den var så fin! Nytvättad och allt! Jag har bara varit utan den sen i tisdags, men har saknat den. Jag har ju varit tvungen att puttra runt i en volvo sen dess......

Imorgon lutar det till att åka på RALLY!! jag har inte varit på det sen vi var på svenskan för......ja.....sonen var inte född, så 5 år sen kanske! Det ska bli så kul!!

                                 

Nu blir det till att krypa ner i min sköna säng, bredvid propellern (min son) som fortfarande inte har fått sitt rum...... Men jag vet att han trivs med oss i sängen..... Jag kommer få skaffa klippkort hos naprapaten!

God natt mina vänner!



Fan vad jag är bra!

Jag har varit hos tandläkaren och plågats......ni som vet hur det känns att skrapa tandsten vet vad jag menar!
I alla fall så kändes det inge bra idag, orolig för det besöket och massa annat!
Så jag tänkte att jag skulle göra nåt för att pigga upp tillvaron, och detta lyckades!! Jag köpte blekning till håret för att piffa på mina slingor och även lägga i någon till, sagt och gjort. Saken var den att det såg så tråkigt ut!!! Jag är inte den som är den, utan jag tog fram "frisörväskan" och klippte mig själv! Å jäklar vad snyggt det blev!!
Min dag är räddad!!!



Det är bedrövligt!

Hur kommer den svenska sommaren att bli i framtiden?
Det är nu mitten på maj och midsommarblomstern är redan på väg att blomma! Det blir midsommarstänger med enbart björk, vill man ha blommor så får man nog köpa dem på blomsteraffären.....
I och för sig är det lite kyligt nu, så det kanske stoppar blomningen lite, man kan ju alltid hoppas!
                                           




Kreativa jag är på gång!

Jag har varit väldigt inaktiv ett tag nu, både på hemmafronten och bloggen!
Nu har jag bestämt vilken färg det ska bli i sovrummet......vitt med en kakaofärgad fondvägg....kommer bli hur bra som helst! Grejen är den att när jag var där uppe och plockade ner allt från väggarna, så besämde jag mig för att ta bort de fula garderoberna. Nu är dem fastspikade i väggen och väldigt hemmagjorda. Dem ska bort, sen ska jag sätta upp en liten vägg, ungefär så lång som jag vill att garderoben ska bli. Men jag tänker inte använda mig av några dörrar, utan det blir tyg istället. Eftersom vi har en katt som gillar att öppna dörrarna så blir de så förstörda.....så tyg blir det mest ekonomiska alternativet!

Den här färgen blir det på fondväggen

                

Nu ska jag surfa efter lite priser och mer inspiration!



Vilken unge man har!

Jag satt i godan ro i köket och löste korsord. Vårt kök har en utgång till altanen. Medan jag satt där så såg jag något skumt som gick på altantaket, det tog en stund innan jag kopplade. Det var min käre SON som klättrat över balkongen och ut på altantaket! Gissa om jag blev rädd!!
Just nu är jag lite arg på mig själv och ska sätta dit ett bättre lås på dörren! Fram till nu har vi haft en vanlig hasp längst upptill, men den hjälper tydligen inte längre när man har en liten apa i familjen!!
                                               



Hua....vad tråkig jag är!

Jag har inte bloggat på otroligt länge! Jag känner att det inte finns tid för det just nu!
Min tid går till skolan, familjen och åter skolan!

Det har inte hänt speciellt mycket ändå.... Ett dop har det blivit, fått en remiss till kirurgen för en gastric bypass :) , klippt gräsmattan för första gången den här säsongen, planterat blommor som står ute, fundearat på om jag ska börja med sovrummet ett par gånger (senast idag), men nej! Jag känner inte för det! Jag har dragit runt på en förkylning i snart 2 veckor som just nu även sitter i halsen (shoot me)

Nu ska jag sätta mig och plugga affektiva störningar och borderline!

                                



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!