Tung dag!

Var för ska man utsätta sig för sånt här när man vet hur det blir dagen efter!
Jag är så öm i kroppen (aldrig mer rida tjur)......helt slut i huvudet! Inte nog med det så har det ju varit toppenväder o jag har legat på soffan under fläkten och latat mig. Ok, en stund har jag tillbringat i solen. Tillräckligt för att ha fått lite färg i alla fall.
Nu har jag badat sonen och ska väl försöka få honom att sova i den här bastun vi befinner oss i nu.....

Hoppas ni haft en toppendag!



Möhippa igen!

Igår hade vi möhippa för en rar vän som ska gifta sig snart! Det blev en väldigt lyckad dag med kidnappning, kalsong-lapp-klippning, strump-tiggning som sedan såldes till valfritt belopp, jätte-sumobrottning, rodeo.....ja o massa annat kul!
Jag är lite mör idag.....det kan ju bero lite på all dricka som flödade men också tjurridningen och sumobrottningen! Det var så himla kul!! Det ska jag göra igen!
Fast det roligaste var att få träffa mina tjejer! Jag har inte träffat dem ordentligt på flera år, men ändå så kändes det som vi träffades igår! Dem är så himla goa! Jag längtar till bröllopet då jag träffar dem igen!

Nä, nu ska jag fira mors dag med att lägga mig i solen igen! Vilket underbart väder!!!

Ha det gott (speciellt alla goa mammor)




Första nappet för i år

Nu är vi hemma igen! I fredags åkte vi till stugan, för det var en viss dam som skulle till att fylla 50 år och drog upp dit i stället för att vara hemma! Min mamma med andra ord! Så vi åkte efter!
Å vad är en visit i stugan utan fiske? Styvpappa hade provat lyckan med utan resultat..... Men så kommer jag!!! Vad är det för nåt som fastnar på min krok då? Jo, en gädda så klart!! Inte stor, men dock en gädda! Det är inte så vanligt att man får det i den här sjön. Man ska vara glad om man får en mört som mäter mer än 10 cm :)
Jag kunde ana missnöjet från min styvpappa :) "Livet är orättvist" fick man höra ett par gånger!

Nu ska jag lägga mig på soffan o kolla på film. Jag uppdaterar om min helg mer imorgon....



Dresscode!

Jag älskar när det regnar! Jag som tänkte klippa gräs, rensa ogräs, klippa häck, gräva land........men det ville inte vädergudarna! Å tur var väl det, för vem som helst förstår väl att man inte kan göra allt det på en gång!
Så nu blir det jag och soffpotatisarna som tular med varandra!

Idag har jag också börjat leta klädsel till ett bröllop i sommar! En av mina vänner ska slå på stort!! Otroligt spännande och kul, förutom det där vad man ska ha på sig!
Jag har kikat runt på diverse siter och blir alldeles snurrig av alla klänningar som finns! Klänning är ett självklart val, men man ska ju inte ha vitt på ett bröllop och det är just den färgen klänningarna jag fastnat för haft! Så det är bara att leta vidare!
Fast jag tror jag ska åka till Uppsala och hitta den, för jag ska nog prova om den passar så jag slipper krångla med returer och sånt om jag beställer på internet. Så får det bli!

Nej, soffan var det!



Inte ett dugg avundsjuk!

Just nu befinner sig min bror och hans familj i varma Egypten! Jag är inte ens lite avundsjuk på den stekande solen, den fuktiga luften som gör att man inte kan andas, det blåa vattnet, solbränna..... Ok, kanske lite avis! Men jag har ju nyss varit i den varmare breddgraden så "TYST" på mig!

Förlåt för den kassa uppdateringen..... Jag måste erkänna att jag inte riktigt varit mig själv dem sista dagarna. Det har varit ganska dåligt med yrsel, huvudvärk och allmänt trött! Kan tänkas att det varit lite mer brister än vanligt i min kropp! Men nu så kanske det är på väg åt rätt håll igen!

Så har ännu ett faktum gått upp i mitt huvud! Jag kan inte äta godis :) Det är väl kanske det som är meningen med det jag har gått igenom, men jag måste ju testa!! Synd bara att jag inte insåg det första gången, för jag blir jätte-dålig!! Jag får en sån kramp i magen att jag inte kan röra mig..... Det är bara att lägga sig ner och vänta ut det, men inte är det roligt! Efteråt är jag helt slut!!! Så nu vet jag det.... till nästa gång!

Nä, nu är det dags att gå och titta vad som döljer sig under ögonlocken.....något intressant kanske?
Natti natt!



Jag fick behålla håret

Jippi!! Lite blev det kvar i alla fall!
Jag är faktiskt riktigt nöjd med formen, men inte färgen! Så jag har inhandlat lite blondering så jag kan göra mina slingor! Jag känner mig inte riktigt som Lee annars! Sen ser det så tråkigt ut med en färg :)

Kolla hjälmen :)
                                 
Lite färg på det här så kan jag nog överleva ett år till med frisyren :)
(nejdå.....jag ska inte låta håret få den kvalitén igen som jag just klippt bort)
Jag vill ha långt hår!!!



Rakat kanske?

Idag smäller det!!! Jag ska klippa håret :)
Jag är både förväntansfull och lite rädd faktiskt! Folk har ju reagerat på att mitt hår förändrats och jag är rädd för att det mesta måste bort för att det ska se bra ut! Det är tom så illa att folk frågat om jag har klippt mig.......så mycket är det som har lossnat! Jag som har varit så glad över att ha långt hår igen (hade det i yngre tonåren) så nu kanske jag får börja om från början!

Det kommer säkert märkas på nästa inlägg om jag är nöjd eller inte!



Myspojken!

Min son är så söt! Jag satt på altanen och bläddrade genom posten (i svinkalla vindar)
Då kommer sonen fullt påpälsad med vinterjacka och sätter sig på trappan med en tallrik flingor. Han ville äta frukost ute :) Men han erkände sen att det var nog lite kallt!

Jag då? Jo jag njuter av ledigheten ända till på måndag! Så idag ska jag tona håret, rensa ogräs i grusgången (om jag inte blåser bort), kanske fortsätta i min "nya" rabatt där kirskålen är hopplös! Ikväll ska jag nog titta eurovision o se vilka konkurrenter vi och Island får!
Så ser min dag ut!
Vad ska du göra?



Sparzanza

Jag har hittat på ännu ett par älsklingar som kan det där med att beröra med sången :) Den här låten får det att pirra lite i kroppen! Härligt!

Annars är det ganska lugnt! Helgen FLÖT på :) Igår var jag sliten efter årets första cruising som var i Gävle..... Jag säger bara en sak: Ta aldrig med er rödvin på en sån tillställning!!!! Speciellt inte om du har en vit tröja eller en kamrat som sitter bredvid! Inte heller om du bestämt ska morsa på varenda kotte man passerar, med ett glas vin i handen!!
Nu var det en "ok-jag-följer-väl-med-då", så man fick ta det som fanns hemma och det var bara vin!
Jag tänkte jag skulle försöka rädda min kavaj, men det var lite dåligt med salt i huset..... Så den beiga kanske blir den svarta istället! Vilken dåre!! (jag syftar enbart på mig själv)

Nu ska jag fixa ordning mat till mig o sonen som är alldeles ensamma hemma. Pappan i huset har åkt på en långkörning så han tillbringar natten i lastbilen, medan jag o H kan vara hemma o mysa :)

Ha en bra kväll!



Hårföna gräsmattan

Jag som hade planerat in att klippa gräset idag, men så har det regnat i natt och kommer nog regna mer idag...... Jag tror jag får gå lös med grästrimmern för den blir det minsann inga däckspår i gräsmattan av :)

Annars har det varit fullt upp! Jag har jobbat hela veckan (märkligt när man bara jobbar 50%, nejdå! Jag har gått dubbelt på ett annat ställe också)

Nu blir det frulle med sonen (för sambon jobbar i vanlig ordning) sen ut i friska luften!



Det är ju tur att man jobbar.....

......när det är sånt här väder! Jag har i och för sig ett kvällspass, men då får man inte dåligt samvete av att man är inne och kollar på film med sonen :)
Han fick sina efterlängtade filmer igår (har gått med i en filmklubb) och jag har nog aldrig varit med om en kille som sprungit och kollat brevlådan oftare! Det första han har frågat på mornarna är om posten kommit :)
Men nu får nog jag hämta posten själv i fortsättningen.....



Min son är så rolig!

Han var på toaletten och gjorde nr 2 då han ropade att han var klar. När jag kommer dit så har han kastat ut mina kläder utanför toaletten (dem som jag använt men som inte behöver tvättas än). Dem ligger på en hylla en bit från toaletten. Jag frågade varför han kastat ut dem och han svarar: "Jo, för att jag inte skulle bajsa på dem".
Han är en liten kille som klär av sig naken när han ska bajsa för han säger att stänker! Man kan ju undra vad han har för bomber som kommer ut?!?! :)

                



Styrketräning!!

Idag har vi varit ute hela dagen och grejat (förutom den lilla stunden jag praktiserade som frisör till svärfar o svågern)
Jag har flyttat blommor från en rabatt till en annan och snyggat till med "täckbark". Min kära sambo tog hem det från jobbet, i säckar som vägde bly! Jag orkade inte få upp säckarna i skottkärran från marken så jag stånkade och stönade bra innan jag löste det!
Sen kom vedmaskinen så det blev till att fixa med den! Jag staplade (alldeles själv) medan karlarna bar upp stockarna på maskinen. Vi lyckades kapa och klyva veden på 2 timmar som annars hade tagit en hel helg att klyva med yxa. Så nu är det gjort och skönt som attan är det!
Den enda "olyckan" som skedde var att jag tappade ett vedträ på fotknölen, så nu är den ena lite större än den andra.... Jag fick ingen i huvudet i alla fall, vilket hade kunnat ske som jag sprang runt och staplade medan veden kom flygande på högen! :)
Nu har jag nog gjort mig förtjänt av en liten pizzabit och soffläge en stund!

Ha en fortsatt trevlig söndag!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!