Vänner för livet

Jag ser på statistiken att ni gärna vill veta vad som händer o sker!
Jag mår toppen!!! Jag kan säga att jag har inte mått så här bra på 2 år.... Jag vet inte riktigt vad som gjorde att det vände så fort, men jag har gått vidare och trivs som fisken i vattnet! Man kan absolut inte tro att jag inte kände livet värt att leva för bara en månad sen.... Helt otroligt!!!
Jag har t.om. börjat träffa andra på riktigt! Kanske kan det vara någon som får mig på kroken, eller kanske har fått ;)

Man kan inte tro att jag nu stöttar en vän som inte mår bra! Hon känner att ingen förstår henne, vilket jag gör! Samtidigt är jag ett levande exempel på att livet går vidare trots motgångar. Det känns inte så när man väl är där, men det gör det!! Look at me!
Det var just det alla sa till mig, men man vill inte lyssna. Man lever i sin egen värld, blockerad på något sätt! Men som sagt!! Det ordnar sig!!! Å jag vill finnas där för henne!

Å vet ni!!! Om 3 veckor är det dags!! Jag kommer få gå med gördel hela sommaren :) Men gissa om det är värt det!! Äntligen! Det känns fortfarande overkligt att ha haft strl 52 till att nu ha 38.... Kan ni tänka er hur mitt klädkonto ser ut *haha*

Helgen kommer bli hur skoj som helst! Jag drar till syrran o lever livet, vilket jag nog kommer göra varannan helg eftersom vi är barnlediga samtidigt. Vi har såååå kul!! :)

Livet är kul!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!