Det där med pengar!

Dem där brända pengarna kom tillbaka lika fort! Jag vann 1600:- på bilbingo ikväll! Snopet!!
Så nu är ju i alla fall bröllopspresenten betald o ändå blir det en skvätt kvar! Fast å andra sidan så brukar dem rinna genom mina fingrar, så det är inga problem att göra sig av med dem!

Jag ville bara skryta lite :)
Nu är det dax att krypa ner i sängen, som för övrigt lika gärna skulle kunna stå i bastun! Phu!!

SvettiNatt



Bränt pengar :)

Nu var det gjort! Det blev en del grejer kan jag säga! Jag sprang runt inne på JC o länsade stället :) En strandklänning, en klänning, en tunika, en kjol, ett par kallingar (sambon fick också nåt).......Sen köpte jag ett par ballerinaskor, ett par sandaler till sonen, leggings, en liten pool till systersonen, klortabletter till sonens pool och självklart en leksak :)
Innan vi åkte så sa jag till sonen att det inte skulle bli några leksaker, men jag är som jag är!! Är man ensambarn så är det lätt att skämma bort dem :)
Nu ska jag lägga mig i solen en stund innan sambon kommer hem. Kanske att vi åker o tar oss ett dopp i grytan....... Å kanske att jag åker på bilbingo ikväll :)

Ha det gott mina vänner!



Bränna pengar!

Japp, det ska jag göra idag!
På lördag ska vi på min väns bröllop och jag har inga skor att ha på fötterna! Sen fick jag presentkort på JC när jag fyllde år, så dem ska jag också försöka bränna (vilket nog inte blir så svårt). Shopping är en av mina svagheter.......men jisses vad kul det är :)

Igår var jag ju och tittade på Agnes som besökte lilla Österby. Både jag och min arbetskamrat lyckades komma in gratis eftersom vi gick som ledagare! Kunde inte bli bättre! Fast 200:- var ju inte 5 låtar värt att betala för! Men hon var duktig tjejen! Tror hon var lite hes, men vem skulle inte vara det!!

Nä, dusch o sen göra stan :)



Ingen vanlig dag!

Ja.....jag springer runt som en nervös höna o städar, sen bär det av till jobbet vilket inte är så vanligt under helgen. Helt underbart! 1½ helg under hela sommaren har jag på mitt schema!
Idag är det ingen vanlig dag på jobbet heller, för vi ska åka o se Agnes :) Inte för att det är min idol, men tänk er att gå på en konsert o dessutom få betalt för det. Inte bara på timme utan också biljetten! Det kan ju inte bli bättre!

Nu ska jag kolla om den där fyllbulten till sambo jag har, har vaknat!

Ha en riktigt skön o slapp söndag!



Lite orättvist

Jag sitter här.....alldeles själv......ska hoppa in i duschen för att sen åka o jobba......medan min andra hälft och sonen är på väg till Grisslehamn och Eckerö. Ja, livet är ibland orättvist!



Nu j**lar!

Idag är sista dagen på min minisemester! Jag har varit ledig sen midsommarafton och gissa om det har känts bra! Ljuvligt!
Men imorgon är det dags igen! En HEL vecka kvar att jobba innan det är dags för riktig semester! Jag är bara ledig på måndag o då ska jag till stan o shoppa till det stundande bröllopet nästa helg. Så idag ska jag göra saker som jag tänkt göra hela veckan! Jag ska bl.a städa ur bilen, tvätta den, tror jag ska klippa gräset ikväll så det är gjort...... Ja, sånna tråkiga saker ska jag pyssla med idag! Nu eller aldrig! Jag får i alla fall vara ute i solen :)




Gjort vad jag kunnat!

Angående det förra inlägget så har jag gjort ett tappert försök att laga poolen! Jag har nog aldrig sett sonen så ledsen över något. Han gormade på sig själv och sa förlåt flera gånger. Då kan man ju inte annat än att smälta och krypa till korset. Gosen!!
Så imorgon får vi se om det håller! (just nu så håller jag tummarna stenhårt för jag vill ju också bada)

Nu ska jag få en klippning till gjord idag. Tidagre snyggade jag till sonen, nu är det styvfars tur!




Tacksamt! Hmm.....

Nu får det ta mig f*n va nog!!! Igår var sambon o köpte en ny pool till vår son, för den andra var sönder! Ringen som man blåser upp var det ett misstänkt hål.......anar en liten kille som har lekt med saxen!
Imorse monterade vi ihop den nya (en billigare variant utan något uppblåsbart). Vad händer!?!?! Jo sonen stänker ut vatten på hunden, som förövrigt är tokig i vatten när man stänker på honom! Han i sin tur ska ju bita i vattnet och självklart biter han hål i poolen!!!!
Så nu är det bara att skicka den också! No more pool in this house!

Man kan inte låta bli att bli förbannad!!!



Brist på annat.......

Jag har varit så orkeslös o energifattig dem senaste dagarna, så idag blev det:
                                 
                      
                                                            

Så nu håller jag tummarna!!





Solbränna - here I come!

Idag har jag legat ute på gräset eller suttit på trappan HELA dagen! Kan väl erkänna att en del sololja smitit på min hud också!

Jag satsar på en Thailands-bränna :)

                 
Man kan ju inte få annat än solbränna i stekande sol o 40 grader :)



Skit-tv!

Det är mycket skit-prat från min sida just nu! Men jag kan inget annat för våran fina tv har gått sönder! Det är en sån där jättestor (haha) som är svårmöblerad. Saken är den att om jag måste ta fram den gamla tv:n så behövs det en tv-bänk och det passar sig inte där tv hörnan finns nu! Ev. så finns det kanske en liten chans att det går o laga.....så jag håller tummarna!
Annars blir det kanske inte så mycket tv-tittande i det här vädret som blivit.....ÄNTLIGEN!!! Jag som är ledig ända till lördag!
Så idag har jag o sambon klippt o trimmat häcken! Fin-fint blev det! Nu ser det ut som att vi har lite ordning på gården igen!

Nu ska jag ut i solen igen innan det är dags för mat o senare bilbingo!

Ha en riktigt skön sommardag!



Det var det!

Nu var den här midsommaren över igen då!
Aftonen spenderades på jobbet under dagen, medan resten roade sig med beach volleyboll, tunnbad och sill-lunch. Eventuellt en del starksprit också! Det märktes när jag kom från jobbet :) Men det jag missat tog jag igen! Det blev en blöt men trevlig kväll!
Igår åkte vi hem till brodern och hjälpte han med ombyggnation av köket. En del öl slank i igen så vi sov kvar! Frukosten intogs på altanen med strålande solsken. Helmysigt! Sen latade vi oss en del, tog en promenad o kollade på film med barnen.
Sen bar det av hemåt och fix med mat o sånt för vi hade finbesök idag! R:s kusin med respektive bjöds på mat! Vi träffas väldigt sällan, så det var mysigt!
Nu ska vi bara komma iväg till Nyköping där dom bor.....och har bott ett tag, fy skäms på oss!

Nu ska jag greja lite innan det är dgs att knoppa igen.....för tv:n kan man ju inte på! Trasigt skit!
På tal om skit, så är det borta nu! Min kära sambo tog reda på det och pumpade också ur en del vatten, så nu kan vi skita igen :)



Vidrig överraskning!!

Ja, det kan man lugnt säga!!! Sonen var ute på gården när vi kom hem och ropade på mig......."Vad är det där???" sa han! Hmm......kan det vara så att vår BAJSBRUNN är full och till råga på allt runnit över!!!! Antagligen är det det här förbannade regnet som ställt till det så att vattnet inte rinner undan!
Ja, så nu är vår nya "trädgårdstomte" BAJS på gräsmattan!!!
Så det firar ujag och sonen med att åka på bilbingo! Bajset får snällt vänta till imorgon när sambon kommer hem! För jag tänker INTE ta reda på det! Yyyju!!



Jag må jag leva.....

Det blev starköl.......givetvis när alla barn åkt hem.
Idag tänker jag spendera min FÖDELSEDAG med att bara vara! Jag är en aning bakis så det passar utmärkt!
Jag blev firad igår så det behöver jag inte tänka på :)
Nu ska jag fortsätta titta på "Wallace o Gromit" med min son!



Jag är redo!

Min son har kalas.......och jag behöver en starköl!!!!



Shoppingdag

Idag har jag gjort av med min sambos pengar :) Skitkul!!!
Vi har handlat presenter till vår son som fyller hela 5 år på onsdag! Jisses vad tiden går!
Sen var vi till IKEA och köpte en skänk till mig :) Det var min present från R. Så jag har slagits med IKEA-beskrivningar och skruvar hela kvällen.....*suck
Men nu är den klar! Det enda jag har fått i den är mina dukar som har stått på vinden sen vi bytte bokhylla i hallen. Det fanns som ingen plats för dem då!
                             
Den här fick jag (eller rättare sagt valde)! Den går i samma färg som köksbordet och stolarna.

Jag kanske lägger in en bild på hur den ser ut i mitt kök sen när jag har "möblerat" den lite mer.

Nu ska jag gå och slå in alla tusen presenter vi införskaffat oss! Man får ju passa på när "Hampus Nyfiken" sover :)

Ha det gott



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!