Jämna plågor

Nu var det ett tag sen igen.......
Vad händer då? Jo, jag har fått diagnosen cyklotymi, en störning som utmärks av svängningar mellan mild depression och milt uppskruvat känslotillstånd. Inte långt ifrån bipolär.
Så nu medicineras jag så det står härliga till! Jag äter antabus så jag inte kan dricka när jag får ångest. Som tillägg även ett "anti-sug" preparat. Jag fortsätter med antidepp och har fått medicinering för just bipolär.
Så på lördag har jag varit nykter 2 veckor! O inte känner jag för att dricka heller. Ångesten är kvar, men den botar jag med att titta på film..... Jag kommer bort från verkligheten på det viset. Det är inget långvarigt botemedel, men just nu funkar det! Jag är sjukskriven till sista maj, för att se så medicineringen funkar. Sen ska jag tillbaka till HÄTÖ.
Under de här 2 veckorna har jag inte fått någon dimp.....jag ligger stadigt på "mitt i mellan". Utan min familj hade jag inte klarat detta!! Jag är så tacksam för att de ställer upp och finns här för mig! Visst, jag skulle göra vad som helst för att komma till ett eget boende igen, men just nu tror jag inte att jag klarar det. Varken emotionellt eller ekonomiskt. Men snart så!!! Jag har drömmar precis som alla andra! Jag ser en framtid och det kan jag ärligt säga att jag inte gjort hela tiden..... Jag klarar det!!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!