Ruttet

Jag somnade upprörd och vaknade upprörd!
Hur fan orkar människan? Har man gjort ett val så får man stå för det! Men nä, ha stenkoll på vad jag gör o ställa dumma frågor! Frågor som människan inte har ett skit att göra med! Sen försöka få mig till det svarta fåret!
Nä vet ni vad! Det är slut på det nu! Jag har vandrat vidare o det med gott samvete! Äntligen kan jag lägga min dyrbara tid på de som ger mig något och på de som betyder något!
Ett bekymmer är raderat!




Hjärnan brinner!

Jag har just avslutat ett samtal med Hampus pappa! Planering av sommaren, skolavslutning, han måste vara hemma då etc! Gah!!!!! Hade jag inte skrivit upp allt så var det glömt när jag la på luren!
Jag har alltid varit en planerande person, på gott och ont! Jag har haft det i huvudet! Mitt ex och hans son litade t.om på mig när det gällde att komma ihåg saker! Nu gör jag inte det! T.om så att det får mig att gråta, jag är inte jag längre!
Jag hatar mig själv för det!!!!
Jag vill vara jag!




Over the edge!

Jag är impulsiv som människa, vilket kan få mig att hamna i trubbel! Jag älskar T, varför vet jag det? För att jag bryr mig! Jag vet att vi aldrig kunnat haft en framtid tillsammans så det är accepteret! Han finns där, men någon annan har större plats! Jag tror jag har hittat honom med stor H!!! Ja, jag kanske är för snabb, men ni vet inget om honom så ni kan inte dömma!
Jag hade i af en kanonhelg i Örebro!!! Berättar mer om den sen!
Nu.......sova!



Det som göms i snö, kommer upp i tö

Vissa saker kan man inte ändra på! Vissa saker har man ingen makt att ändra på! Spelar ingen roll hur mycket man försöker, det går inte! Det är då man bara måste inse och gå vidare! Det har jag försökt länge, nu tror jag att det kanske går vägen! Ont gör det,  men jag ska lyckas!!!
Det är nu jag även ska lyckas komma ur det här, jag ska lyckas!!!!! Jag fortsätter äta antidepp även fast de inte funkar. Jag har även börjat med litium! Så det är nu jag kommer ha vipkort på provtagningen, för njurarna tar stryk av det. Jag kommer även få gå i terapi för att stärka min självkänsla! Antagligen KBT. Det var väl på tiden!!!
Senaste tiden har jag känt mig lite nere, inget allvarligt, men det är jobbigt! För drygt en vecka sen fick jag en redig dimp igen! Jag har gjort framsteg, men jag mår fortfarande inte bra!
När jag var till HÄTÖ (mamma följer även med dit så jag inte kan "ljuga") så brast det! När mamma sa att hon knappt vill åka hem från jobbet för hon vet inte vad som väntar när hon kommer hem, så blev det ännu mer tydligt vad jag utsätter min omgivning för! Men när jag mår så dåligt, så "glömmer" jag det! Jag vet att jag är en pain in the ass och jag vet att jag ställt till det massor för mig själv, men just då.......glömmer jag!
Jag medicineras som en manodepressiv även om jag inte blir manisk, men det kanske är det som behövs eftersom jag reagerar som en sådan när jag är nere!
Nu håller jag tummar o tår att litium är min grej!!!



Ryggsäcken

Den här jävla ryggsäcken! Hur gör man för att bli av med den? Det går inte! Den kan bli lättare, men man har den alltid med sig!
Hur får man sin omgivning att acceptera det man har däri? Oj!!!! Jag har berättat vad som finns däri, men alla fixar inte det! Kan det bero på den egna ryggsäcken? Möjligt! Jag förstår det!! JAG! Den som inte är villig att öppna o se ner i min, är inte värd min uppmärksamhet! Den människan är antagligen inte redo för nya utmaningar som livet ger! God damn'it!!!! Jag kan se allas ryggsäckar, kanske är där det brister! Jag är för öppen!!




Mitt race

Idag är en dag då jag inte orkar bry mig! Eller jag vill inte bry mig! Jag träffar vilka jag vill, gör vad jag vill, säger vad jag vill!
Det finns de som fortfarande har invändningar till vilka jag träffar! Tror det handlar om svartsjuka! Men efter vissa val så har den människan inte ett skit att säga till om! Jag tänker ha de människor runt mig som får mig att må bra!! Det roliga är att just den människan INTE får mig att må bra! Den människan har läst mina sms i smyg, blivit svartsjuk, fast vi inte haft en annan relation mer än vänner! Fattar inte grejen! Äsch! Nu kör jag!!!




Må du brinna i helvetet!!!!

Det är sådana här dagar som man tänker att man inte borde ha släppt in vissa människor i mitt liv!
Lättare sagt än gjort, absolut! Jag är en människa som ser gott i alla, det är inte förrän det är försent som jag upptäcker det! När fan ska jag lära mig? Kommer jag någonsin lära mig?
Pga den människa jag är ställer jag till det rejält för mig själv och andra! Jag ser mig själv som en börda! Men jag försöker kämpa!!
Livet är inte en dans på rosor, lika sant som att storleken inte har någon betydelse!
Idag vill jag sola o bara ha det skönt! Men när jag sitter där så snurrar tankarna o jag blir inte klok! Försöker med musik för att sluta tänka, men det hjälper inte!
Innan jag blir totalt galen igen, kommer jag antagligen gå in o kolla på en film eller lägga mig att sova!
Gah!!!! När ska det vända? Jag vill vara glad!!!!




Back to basic

Nu är jag där igen!
Vaknar med ångest..... Jag längtar till den 21:a då jag ska träffa min läkare igen, för jag behöver en annan medicin! Den jag fick för min cyklotymi blev jag ju konstig av, men jag hade ingen ångest o jag mådde egentligen inte dåligt. Jag var i alla fall inte ledsen! Sen eldar jag upp mig själv när jag känner att det går neråt, så det blir bara värre!
Så det gäller att försöka tänka på annat o sysselsätta sig själv! Tacka fan för filmer säger jag bara! Jag tänkte bräda Hans Viklund, vilket jag säkert redan gjort med tanke på hur många filmer jag sett den senaste tiden!
Sen har jag ett event att se fram mot nästa helg! Jag o min finaste, närmaste vän ska åka till Örebro o Metallsvenskan! Hon o jag är oslagbara tillsammans! Vi har fantastiskt kul o vi behöver inte ord, vi förstår varandra ändå!
Märkligt det där! Vi gick i samma klass från 4:an till 9:an o vi umgicks aldrig i skolan! Det är ganska exakt 3 år sedan vi började umgås o vi fann varandra så det heter duga! En vänskap som kommer hålla livet ut!
Jag har såklart fler vänner, de från skoltiden! Vi träffas inte så ofta o när vi gör det har vi helt underbart kul tillsammans. Vi vet var vi har varandra o är det något så finns vi till för varandra!
Utan mina vänner vore jag, inte jag! Kärlek till dem <3



Fantastiskt

Kaffe på altanen, fåglarna kvittrar, en humla åker berg-o dalbana runt benen! Fantastiskt vad skönt det är med vår!! Det märks t.om på humöret!
För ett tag sedan diskuterade jag och min fina vän. Vi diskuterade om den gamla Lee. Den stora Lee! Många gånger har jag hört att de vill ha tillbaka den gamla Lee. Men vet ni, hon finns inte längre!
Den gamla Lee, som var "glad". En fasad jag byggde upp för jag hade accepterat mig själv! Trivdes jag? Nej! Jag ville inte vara stor! Det var jag helt enkelt!
Nu är jag inte stor längre! Nu trivs jag med mig själv! Nu är jag, JAG! Att psyket fått sig en smäll är inte ovanligt! Att jag fått diagnosen var tammefan på tiden! Jag har garanterat haft det länge!
Nu ska jag bara försöka lära mig att leva med den! Medicineras, hantera, försöka hitta en balans!




Tuffar på

Ännu en gång kommer bloggen på sidan av!
Det märks direkt när jag mår dåligt! Då skriver jag inget här, eller på Facebook.
Nu har det iofs varit stabilt ett tag!
Jag var tvungen att sluta med en av medicinerna iaf! Jag var med om något väldigt otäckt! En ovanlig biverkning, då det kändes som att någon tog över mitt huvud! Jag kände mig helt väck! Som tur var hade jag ringt min psykiatriker ett par dagar innan det blev som värst, så han sa att jag skulle sluta på en gång. Antagligen blir det till att testa en helt ny medicin när jag ska tillbaka! Tyvärr tar det lång tid innan man får bukt på det här! Var väl därför jag blev sjukskriven 2 månader på en gång!
Men just nu känns det bra! Det tog ett tag innan biverkningen gick över, så det kommer väl en dipp snart! Hua!!!
Å vet ni! Jag var nykter i 5 veckor!!! Idag har jag inget behov av att supa ner mig/dämpa min ångest! Visst, en öl kan vara gott o det kan stanna där också!
En annan sak som har "hänt", jag och mitt ex har skaffat oss ett sunt förhållande! Vi funkar inte tillsammans som ett par just nu, så vi är vänner idag! Han betyder mycket för mig o jag tror jag inte är helt hatad av honom heller! Allt känns stabilt idag! Så nu hoppas jag att det fortsätter på det spåret!!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!